Ben jij een foute man voor vrouwen?

Welke type man vinden vrouwen afknappers? Er goed uit zien, aardig, slim, grappig en zelfs lief zijn, is geen garantie als je tot een van onderstaande types behoort.

1. Ik kom niet alleen: Hij brengt op zijn eerste date nog extra gezelschap mee om zogezegd niet te hoge verwachtingen te scheppen en de sfeer losser te kunnen houden.

2. Hij is gierig: hij heeft geen of te weinig geld bij zich waardoor jij de volledige of de helft van de rekening betaalt.

3. Jij bent zoooo mooi: Hij wil je doen geloven hoe mooi je bent door constant naar zijn ontzettend knappe en mooie ex-vriendinnen te verwijzen. Zo iemand met een air van: “als je mij mag daten, ben je sowieso al een knappe dame zijn.”

4. Hij is op professioneel vlak onstabiel: hij kan geen enkele job houden en legt de schuld van het ontslag altijd bij de ander.

5. Hij verbergt iets. Op zijn verjaardagsfeestje ben jij niet welkom.

6. Hij blijft kinderachtig doen en lijkt maar niet volwassen te worden. Op zijn 40ste woont hij bijvoorbeeld nog op een studentenkamer of hangt hij nog altijd in pubercafés.

7. Foute ideeën van romantiek. Zijn idee van lekker voor jou koken en een romantische avond bij kaarslicht begint met bitterballen in de frietketel en eindigt met een kant en klaar gekochte pizza in de oven.

8. Foute prioriteiten leggen. Hij komt telkens een paar uur te laat.

9. Jij bent niet de enige. Tijdens een date kijkt hij met één oog naar andere vrouwen, begint met hen te praten of geeft zijn nummer door.

10. Egotrippers. Hij kan de ganse tijd alleen maar over zichzelf praten en vraagt nooit hoe het met je gaat of hoe je dag was.

11. Hij belt nooit terug

Andere artikels in deze categorie