Over SmartVibes

De organisatie

Je mag op beide oren slapen, want SmartVibes bestaat heus niet enkel op het Internet. SmartVibes is een initiatief van SmartFlash bvba, een vennootschap met zetel in de Bergendriesstraat 39, in 9160 Lokeren en gekend onder het ondernemingsnummer BE 0478.105.179. Frederic De Schryver is de zaakvoerder van SmartFlash.

Missie & Visie

SmartVibes organiseert heel wat activiteiten voor singles in Vlaanderen.
Zo zijn er onder meer de singles feestjes en uiteraard ook de klassieke speeddates. SmartVibes stelt ook een online datingsite ter beschikking: datingsite Smartbeat en organiseert verrassingsdates: Partner à la Carte. Met SmartGlobe organiseren we single reizen. De Franstalige evenementen opereren onder de merknaam Flashdate

SmartVibes vindt het erg belangrijk dat elke activiteit een unieke en onvergetelijke ervaring wordt waarbij haar deelnemers in alle rust en privacy en zonder zorgen nieuwe mensen kunnen leren kennen. Een kwalitatieve en professionele aanpak is belangrijk.

Sinds 2009 al staat SmartVibes achter deze visie en die blijkt aan te slaan, want de SmartVibes speeddates zijn populairder dan ooit. SmartVibes is er dus van overtuigd dat haar aanpak werkt en zullen de kwaliteitseisen en service levels zeker niet snel uit het oog verliezen!

Brand dating

Op vraag organiseert SmartVibes in samenwerking met partners uit de bedrijfswereld special speeddate editions die net iets anders zijn dan alle andere.

Voorbeelden:

Sleeplife

10 mannen ontmoeten 10 vrouwen in 10 bedden
Infiniti

10 mannen ontmoeten 10 vrouwen in 10 wagens
Hello Bank!

Speeddating in de pop-up store in Antwerpen

 

SmartVibes maakt er telkens een bijzondere activiteit van. De deelnemers gaan speeddaten in een ander kader dan gebruikelijk en worden er getrakteerd op verzorgde hapjes en drankjes.

Het SmartVibes marketingkanon zorgt ervoor dat de plaatsen snel volzet zijn en dat het event en jouw bedrijf opvallend in-the-picture worden gezet. Met 25 000 singles in het ledenbestand en 1000 website bezoeken/dag zijn visibiliteit, PR en buzz marketing gegarandeerd!

Lijkt het je wel iets om eens een SmartVibes activiteit in jouw bedrijf / winkel te organiseren? Neem gerust even contact op.

Partnersites

Er zijn diverse partnerssites waarop onze kalender ook wordt vermeld: speeddate-injebuurt.be, speeddatingvlaanderen.be, speeddatingingent.be, speeddatinginantwerpen.be, speeddatingleuven.be., speeddatinghasselt.be, ready2date.be, speeddatingbelgique.be. Ook onze pagina Vind Je Lief toont een overzicht van onze dienstverlening. In Nederland gaan we door onder socialvibes.nl, speeddateninamsterdam.nl, speeddateninrotterdam.nl, speeddateninutrecht.nl, speeddatenindenhaag.nl, speeddateninbreda.nl

Bereik ons

 • 02 514 34 50

Volg ons ook op

Anderen over ons

 • perfecte organisatie

  “Proficiat met de perfecte organisatie van de dating gisteren in Antwerpen ” Sigrid - 38j

 • Goed geregeld

  “Op de organisatie heb ik weinig tot niets aan te merken. Van aankomst tot het eind van de Speeddate: alles is heel goed geregeld.” Mieke - 35j

 • Niets op aanmerken

  “Concept en organisatie is goed; daar kan ik niets op aanmerken.” Lesley - 29j

 • Vlekkeloos georganiseerd

  “Wij willen hiermee onze dankbaarheid uitspreken voor de steeds vlekkeloos georganiseerde speeddates van SmartVibes en de bijzonder handige aanvulling daarop in de vorm van SmartBeat.” Stijn - 34j