De universele (liefdes)lessen van nelson mandela

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat anti-apartheidsicoon Nelson Mandela overleed. Mandela heeft zo ongeveer iedereen ter wereld beïnvloed, ook ons: Dating Doctors, dé dating- en relatie-experts van Nederland!

Ja, je leest het goed. Nelson Mandela, die 27 jaar gevangen zat en zijn persoonlijke verbittering aan de kant schoof voor het landsbelang, heeft ons iets geleerd over vrouwen ontmoeten en versieren. Dat toont maar weer eens aan hoe universeel zijn lessen werkelijk zijn!

Wat wij van Mandela hebben geleerd in vijf van zijn quotes:

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world

Stel je voor dat jij morgen je droomvrouw/-man tegen het lijf loopt, maar niet over het zelfvertrouwen en de vaardigheden beschikt haar/hem voor je te winnen. Dat zou jammer zijn, niet? Met de juiste educatie kun je jouw wereld veranderen! Wij vergroten jouw zelfvertrouwen, helpen je aantrekkelijker te worden voor het andere (of hetzelfde) geslacht en leren je bruikbare strategieën, tactieken en technieken op versiergebied.

There is no passion to be found playing small – in settling for a life that is less than the life you are capable of living

Als je in de jaren 70 of 80 geboren bent, hebben je ouders je waarschijnlijk waarden meegegeven als bescheidenheid en je geleerd dat je vooral dankbaar moet zijn voor wat je hebt. Op zich niet verkeerd, maar dat soort lessen in bescheidenheid, hebben een generatie mannen gekweekt die denken dat vrijwel iedere vrouw te hoog gegrepen is voor hen, dat zij bepaalde vrouwen niet waard zijn. Een hele generatie mannen doet zichzelf tekort … Wij leren je voor het maximale te gaan!

It always seems impossible, until it’s done

Robert F. Scott werd voor gek verklaard toen hij op expeditie ging om de Zuidpool te bereiken. De familie van Sir Edmund Hillary was vast begonnen de begrafenis te plannen toen deze zei de Mount Everest te willen beklimmen. De Zuidpool bereiken, de top van de Everest halen … Dat leek allemaal onmogelijk tot pioniers lieten zien dat het mogelijk was. Zelfs de ijzeren natuurkundige wetten van Newton bleken buigbaar, bewees Einstein. Onmogelijkheden zijn grenzen die nog niet overschreden zijn; ze bestaan alleen in je hoofd.

Many of us will have to pass through the valley of death again and again before we reach the mountaintop of our desires

Mandela zat 27 jaar gevangen voor zijn idealen. Je moet bereid zijn keer op keer door ‘the valley of death’ te lopen en je angsten onder ogen te zien. Want pas als je je angsten onder ogen ziet, kun je ze overwinnen! Oók op het gebied van vrouwen. Pas als je tientallen, misschien wel honderden keren door de dodenvallei bent gelopen, kun je de toppen van je verlangens bereiken. Wij nemen je bij de hand door de vallei en helpen je op weg naar de top!

Dit brengt ons bij de volgende en laatste quote:

I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it. The brave man is not he who does not feel afraid, but he who conquers that fear.

Bang zijn is volkomen natuurlijk. Bang zijn voor afwijzing is volkomen natuurlijk. Maar je moet je angsten overwinnen. Anders overwint je angst jou. Dus zet je angst om een vrouw te benaderen opzij. Accepteer de angst. Als je je angsten omarmt, slaat angst niet meer om in paniek. Hoe vaker je je angsten het hoofd biedt, des te meer je je angst overwint. Angst voor vrouwen is bovendien een irrationele angst. Waar ben je nu helemaal bang voor? Stap ‘gewoon’ op die vrouw af, joh. Zij houdt je niet tegen, je eigen irrationele angst staat tussen jou en haar in. Slecht die barrière!

De workshop Vrouwen Versieren van DatingDoctors is sterk geïnspireerd op de levenslessen van Nelson Mandela. Tussen de regels door van veel van al onze adviezen, klinkt de stem van één van de grootste figuren van de 20ste eeuw. Ongelofelijk eigenlijk, vind je ook niet? Hij heeft ons sterker beïnvloed dat welke casanova of datinggoeroe dan ook! Ervaar het zelf en woon eens één van DatingDoctors’ workshops bij. We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen.

5 redenen om voor DatingDoctors te kiezen:

  1. Met 25 jaar ervaring één van de oudste bedrijven in de versierbusiness.
  2. Als enige in de branche in het bezit van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.
  3. 100% niet-goed-geld-teruggarantie op al onze cursussen en workshops!
  4. Feiten: ruim 2 op de 3 deelnemers aan onze workshop zoent nog diezelfde avond met een vrouw. 1 op de 4 deelnemers gaat zelfs ‘verder’. Nagenoeg iedereen scoort ten minste een telefoonnummer of date!
  5. Bekend van onder andere Het Laatste Nieuws, De Standaard ( België ), Playboy.

Andere artikels in deze categorie