Hoe merken vrouwen dat jij hen wil

blog_afbeelding

Je voelt de vlinders in je buik, kunt goed praten of hebt misschien zelfs goede seks.
Waarom twijfelen we soms dan of dit gevoel dat van de ware Jacob(a) is?

Hoe weet je zeker of dat rare gevoel in je maag een verliefde nerveuze trilling is of de laatste restjes van het avondeten van gisteren?

Je voelt alsof hij je beste vriend is. Je lacht met hem meer dan met om het even wie die je ooit bent tegen gekomen. De klik is er gewoon: zowel in de ochtend, ’s middags, ’s avonds of ’s nachts. Je lijkt mekaar niet te kunnen vervelen.

Maar eigenlijk weet je momenteel bijzonder weinig van elkaar: je weet bijna niets van zijn verleden, zijn jeugd, de school waar hij naartoe ging of het kattenkwaad dat hij uithaalde.

Je weet niet eens wat zijn favoriet gerecht is, laat staan dat je ontdekt hebt waar je met 2 altijd graag naartoe zou willen gaan. Over politiek hebben jullie het nog niet gehad en over de zaken die hij belangrijk vindt in het leven zijn jullie nog niet aan toe gekomen.

Ben jij een blijver of weldra een afdankertje?

Dit doen verliefde mannen.

1. Hij legt haar in zijn bovenste schuif te liggen. (ze krijgt extra aandacht, afspraken worden verzet zodat hij toch met je kan samenzijn).
2. Hij stelt haar aan zijn familie voor.
3. Hij maakt plannen voor de toekomst (op korte, middellange en lange termijn) met haar.
4. Hij doet met haar andere dingen dan wat hij tot nu toe gewoon was.
5. Hij deelt zijn geheimen en dromen met haar.
6. Hij maakt zich zorgen over hoe hij een goede indruk op haar vrienden kan achterlaten.
7. Hij geeft een kordaat een eerlijk antwoord als zij hem dat vraagt.
8. Hij wil het haar gemakkelijk maken of haar verwennen (bv. Verrassen met een etentje als ze doodmoe van je werk komt, haar voeten masseren of gewoon vragen hoe haar dag was.)
9. Hij respecteert haar gevoelens en wil iets onbaatzuchtig voor haar doen (bv: erop staan om haar ook een massage te geven nadat zij er zelf een gegeven hebt, de afwas doen nadat zij hebt gekookt, haar een cadeau toesturen na een fijne avond).

Dit doen verliefde vrouwen:

1. Zij zal haar leukste fantasieën en meest pijnlijke momenten met hem willen delen.
2. Ze zal op verschillende momenten van de dag hem laten merken dat ze aan hem denkt.
3. Ze zal fantaseren over een leven met hem, dagdromen over haar huwelijk en kinderen en nadenken wat jullie op je oude dag gaan doen. Het idee om samen oud en lelijk te worden schrikt haar niet af.
4. Hem plagen
5. Contact zoeken met zijn moeder of met haar aan de telefoon blijven kletsen ook al belt ze voor hem.
6. Zijn gevoelens respecteren en onbaatzuchtig iets voor hem willen terugdoen (bv: hem uitnodigen voor een etentje als hij haar geholpen hebt, ticketten kopen voor een wedstrijd of lekker voor hem koken).
7. Hem vragen stellen over zijn leven, verleden, wat hem nu bezig houdt en hoe hij de toekomst zien.
8. Met hem flirten.

Andere artikels in deze categorie