10 Vrouwen om niet te versieren of zeker geen relatie mee aan te gaan

blog_afbeelding

Door hun gedrag trekken sommige vrouwen vaak mannen aan die vooral van avontuurtjes houden of geen langdurige relatie wensen, terwijl ze hier vaak zelf eigenlijk wel erg naar snakken.

Wie zijn deze vrouwen en wat kunnen zij doen om hun gedrag aan te passen?

1. De Tijdbom is een tikkende biologische wekker. Elke man die ze ontmoet, is een potentiële vader voor haar kinderen. Het gevolg is dat ze al in een vroeg stadium wil weten waar jullie relatie naar toe gaat.

Ben je zelf een Tijdbomtype, maak er voor jezelf een uitdaging van om de eerste 6 maanden niet te vragen waar jullie relatie naar toe gaat. Leer eerst de man kennen alvorens zijn kinderen te willen baren.

2. De Dramakoningin maakt over alles en nog wat problemen of een drama. Ze zoekt constant ruzie omdat ze het zo lekker vindt om het meningsverschil achter bij te kunnen leggen.

Dramakoningen zijn energievreters. Zij hebben niet door dat ruzie maken elke vorm van intimiteit en rust verstoort.

Ben je zelf een Dramakoningin, leer relativeren en ga bij jezelf op zoek waarom jij in alles problemen ziet.

3. De Schaduw verliest zichzelf volledig van zodra ze een vriend heeft. Ze heeft nooit een eigen mening omdat ze denkt dat vrouwen voor 100% in mannen moeten kunnen opgaan. Houdt haar vriend van voetbal, dan leert ze binnen de kortste keren alles van voetbal en wordt de hevigste supporter van je vriendenclub.

Ben je zelf een Schaduwtype? Onthou dat je vriend op je viel voor wie je aanvankelijk was, niet op wie je geworden bent. Hij viel op je conversatie, je persoonlijkheid en je manier van doen.

Hoe meer je een kloon in plaats van een aanvulling van hem wordt, hoe sneller hij zich met jou gaat vervelen en zijn geluk elders gaan zoeken.

4. De Diva vindt de meeste mannen niet eens het bekijken waard. Ze voelt zich constant te goed, zelfs al was het maar om een praatje met je te maken.

Diva’s dien je als man een spiegel voor te houden. Vraag hen hoe ze zelf behandeld willen worden? En waarom zij dan van hun partner zo’n onmogelijke eisen stellen. Hopelijk komen ze dan tot inkeer.

5. De Liefde-Op-Het-Eerste-Gezichtromanticus doet niet eens de moeite om je beter te leren kennen als ze bij het eerste contact met jou geen liefde of lustgevoelens ervaart.

Deze dames ontdekken nooit of de vlam voor iemand kan overslaan eens ze iemand beter leren kennen.

Ben je zelf zo’n type, probeer eens gewoon met een man te praten en plezier te beleven zonder dat je zelf meteen in vuur en vlam moet komen te staan. Misschien leer je echt wel leuke en interessante mannen kennen.

6. De Redster in nood is er voor alle armen, aan-lager-wal-geraakten en hongerigen. Artiesten en muzikanten, beschadigde en huilende mannen wil zij rust en warmte geven.

Zij geeft hen alles: eten, kleding, geld,…, niet om wie je bent maar omdat je zo’n sukkel bent die dringend gered moet worden.

Redsters willen eigenlijk voor al hun opofferingen aanbeden en gewaardeerd worden. Ben je zelf een Redstertype, verander dan dringend je gedrag.

Je verdient beter. Zoek mannen die voor zichzelf kunnen zorgen. Want de mannen die van je hulp (en geld) afhankelijk zijn, hebben eerder gigoloneigingen dan welgemeende liefdevolle bedoelingen.

7. De Wederhelft is zo wanhopig op zoek naar een relatie dat elke relatie beter is dan geen relatie. Zij is bereid echt iedereen te nemen die vriendelijk is of aandacht geeft.

Mannen die haar een tijd daten, gaan van haar lopen omdat zij zich niet zo goed bij haar voelen…. Waarschijnlijk omdat ze zelf niet goed in haar vel zit.

Wederhelften gaan dan ook best eerst op zoek naar zichzelf. Wat vinden zij belangrijk in het leven en wat verlangen zij van een partner. Pas als zij een evenwicht gevonden hebben in hun eigen emotionele huishouding zullen zij zich ten volle aan een partner kunnen overgeven.

8. De Behaagster is de vrouw van wie iedereen in je omgeving zegt dat het zo’n goede vangst is. Zij is de ideale schoondochter en beste maatjes met je vrienden.

Haar aandacht ligt eerder in het plezieren van de omgeving van haar vriend ipv haar vriend zelf.

Ben je zelf een Behaagster, laat je dan in de toekomst eerder leiden door je gevoelens in plaats van de mening van je familie of vrienden. Zoniet, is elke relatie met jou gedoemd om te mislukken.

9. Het Geldliefje vindt jouw portemonnee mooier dan je karakter of uiterlijk. Ze is bereid voor jou alles op te geven en haar ziel voor euro’s te verkopen.

Wat zij echter vergeet is, dat er altijd wel iemand jonger en strakker zal opduiken die ook een rijke man wil.

Geldliefjes wordt aangeraden eens een vriend met een leuke hobby te zoeken of iemand te nemen die gewoon leuk is en waarbij geld verdienen niet het allerbelangrijkste in de wereld is.

10. Het Groene monster geeft je geen enkele vrijheid. Zij wil je kort houden en niet uit het oog verliezen omdat ze gelooft dat alle mannen vreemd gaan.

Groene Monsters verwijderen best even hun profielen van datingsites en relatiebureaus en stoppen best even met daten tot zij opnieuw vertrouwen in mannen krijgen.

Andere artikels in deze categorie