Vrouwen weten niet altijd wat ze willen in de liefde

Onthoud: De meeste vrouwen hebben geen idee wat ze écht willen! Luister dus nooit naar wat ze zeggen wanneer het gaat om wat voor mannen ze leuk vinden, want hun omschrijving slaat op hoe een man hen laat VOELEN.

Als een vrouw zegt dat ze van ‘lange mannen’ houdt, en jij bent maar 1.65 meter lang, lig je NIET uit het spel. Misschien houdt ze van lange mannen, omdat lange mannen haar een veilig gevoel geven. Dat betekent dat alles wat je hoeft te doen is zorgen dat deze vrouw zich veilig bij je voelt, en je staat op hetzelfde punt als mannen van twee keer jouw lengte.

De lichaamstaal van een vrouw zegt een hoop!

Let op de signalen die het lichaam van de vrouw uitstraalt, en je zult altijd, ALTIJD weten of je jouw tijd verdoet, of wat je doet effect heeft, of ze open staat voor benadering, etc. Wanneer het neerkomt op lichaamstaal, onthoud dan deze GOUDEN REGEL:
***Let op haar ogen***

De ogen zijn het raam naar de ziel, en ze zullen altijd verraden wat een persoon werkelijk voelt. Als je weet hoe je op een goede manier oogcontact kunt maken, zal je verbazende resultaten ondervinden.
De volgende keer dat je uit gaat, let erop dat je oogcontact maakt met ELK meisje wat je ziet. Als je een meisje ziet wat je leuk lijkt, richt je jouw ogen op haar en stop daar pas mee als ze oogcontact met je maakt. Wanneer dat gebeurd, trek je wenkbrauwen op en laat daarop een grote glimlach volgen.

Let op haar reactie. Wanneer ze terug lacht, nog even oogcontact behoudt, dan wegkijkt, dan staat ze open voor contact met je! Maar als ze geen expressie vertoont en snel wegkijkt, geen moeite doet om nog eens in je richting te kijken, dan verspil je jouw tijd met haar! Dus dan weet je dat je beter verder kunt gaan, op zoek naar een vrouw die jouw aanwezigheid op prijs zal stellen.
Met alleen deze simpele truc, zie je direct je kans bij vrouwen vergroten!
Er zijn mannen die alleen deze methode van vrouwen toepassen en nooit of te nimmer worden afgewezen.

Andere artikels in deze categorie