Deze boeken over dating zijn volgens ons het lezen waard

boeken over dating

Blogs & boeken over dating

Deze SmartVibes dating blog staat uiteraard al bij je favorieten. Als je echter niet genoeg krijgt van handige dating tips en als je ook wel houdt van een goed boek, dan zullen boeken over dating je vast ook wel aanspreken?

Maar welke boeken zijn het lezen waard? Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje.

Deze boeken over dating verdienen een plekje op je nachtkastje

Masterflirt

Geschreven door en voor mannen bevat het MasterFlirt dating boek maar liefst 208 pagina’s vol praktische tips en versiertrucs om de vrouw van je dromen te veroveren. Volgens de auteurs is succes trouwens gegarandeerd als je hun flirttechnieken toepast…

Het eerste boek was een echte bestseller en niet lang nadien volgde er ook een boek specifiek over Internetdaten, MasterFlirt Online daten. Ook dit boek zit boordevol leuke weetjes, handige online versiertrucs en grappige anekdotes.

masterflirt dating boek

MasterFlirt is intussen een merk op zich geworden en een succesvol Nederlands bedrijf. De boeken worden door vele Vlaamse en Nederlandse mannelijke singles verslonden, maar ook de MasterFlirt workshops, dating webinars en dating blog blijken bijzonder populair.

Onze mening?
De MasterFlirt boeken bevatten inderdaad heel wat praktische tips en voor elke situatie hebben deze Nederlandse auteurs een oplossing klaar. Het loont dus zeker de moeite om het boek te lezen en de tips in de praktijk uit te proberen, maar voorzichtigheid is ook aan de orde! Sommige versiertrucs zijn namelijk redelijk doorzichtig en zullen ongetwijfeld snel als versiertruc worden opgemerkt door de dames.

De MasterFlirt website is alleszins een bezoekje waard en inschrijven op de nieuwsbrief is ook een aanrader!

Klik hier om Masterflirt bij Bol.com te bestellen


EHBD – Eerste hulp bij daten

In Vlaanderen profileert ex-Miss België Annelien Coorevits (aka de partner van voetballer Olivier Deschacht) zich intussen als dating expert. Ze presenteerde onder andere het dating programma Singl3s op Vijf tv en heeft ook een boek over dating geschreven.

EHBD dating boek

EHBD bevat 127 pagina’s dating tips en besteedt ook aandacht aan de perfecte outfit en het ideale kapsel om op date te vertrekken. Het geheel wordt opgeleukt met grappige cartoons.

Dit boek zal zonder twijfel vooral de vrouwelijke singles aanspreken. Wij houden wel van dit soort luchtige lectuur op een lazy Sunday.

Klik hier om EHBD bij Bol.com te bestellen


 Mag het allemaal iets wetenschappelijker?

Daten is meten dating boekIn Daten is Meten hebben de auteurs dating en romantiek vanuit een heel andere bril bekeken. Hier geen persoonlijke ervaringen of tips van ervaringsdeskundigen om de beste indruk te maken, maar wel een wetenschappelijke benadering . Als je wil weten waarom bijvoorbeeld lange armen een grotere aantrekkingskracht hebben, dan is dit een van de boeken over dating die je absoluut moet lezen.

Wetenschappelijk of niet, wij vonden de 127 pagina’s alleszins erg vlot leesbaar en soms ook wel grappig. Zowel voor vrouwen als voor mannen volgens ons een leuke boekentip!

Klik hier om Daten is Meten bij Bol.com te bestellen

Lees je liever dating blogs dan dating boeken?

Ben jij een fervente blog lezer en lees je liever blogs dan boeken? Neem dan eens een kijkje op Bloglovin.com! Via deze site verzamel je de nieuwe posts van je favoriete blogs in 1 overzichtelijke feed. Handig toch? En ja hoor, ook deze SmartVibes dating blog kan je nu via Bloglovin volgen!

Follow my blog with Bloglovin

 

 

 

Andere artikels in deze categorie