Mijn ex: zo kun je je ex terugwinnen

Mijn ex, hoe kan ik haar terugwinnen? Mijn ex was zo slecht nog niet. Mijn ex, ik zag haar eigenlijk toch wel graag. Het zijn maar enkele verzuchtingen van mannen die hun ex willen terugkrijgen. Maar hoe begin je er aan?

Veel mensen doen juist precies het verkeerde als ze liefdesverdriet verwerken en tot de conclusie komen dat hun ex toch wel bij hen past en dat ze haar willen terugkrijgen.

Je ex terugkrijgen. 3 belangrijke regels.

1. Bel je ex niet op.

“Ik weet het”, begint Jaap “mensen denken dat als je niet belt en je laat niet weten dat je nog steeds van haar houdt, ze misschien iemand anders zal vinden.

Maar dat is niet echt hoe het werkt. Zelfs al gaat je ex al snel opnieuw terug daten. Als je ex echt verliefd op je was, zal het weken duren voor ze je echt vergeten is. Je hebt dus alle tijd.

De meeste mensen die direct weer gaan daten nadat de relatie verbroken werd, zijn doorgaans op zoek naar iemand die de pijn en eenzaamheid verlicht. Geef je ex daarom wat tijd om ook jou daadwerkelijk te missen. Laat jezelf niet als zielig of als een stalker overkomen.

2. Werk aan jezelf.

Gebruik deze tijd om aan jezelf te denken, en niet aan je ex. Hoe moeilijk dit ook is.

Als je de kans krijgt je ex terug te winnen, ga je eerst best na wie je zelf bent en wat jij wilt. Het is een goed idee om te bedenken wat er verkeerd ging tussen jou en je ex.

Als je eenmaal weet wat de problemen zijn, vis je best uit hoe je het probleem kunt oplossen. Een grote fout die veel mensen maken is doen alsof het je eigen verantwoordelijkheid is om dingen in een relatie te verbeteren. Dat is niet zo.

Als jij en je ex niet (kunnen) samenwerken om de problemen op te lossen, zowel je eigen problemen als de problemen die jullie in de relatie hadden, dan kan je misschien beter wegrennen en al alles in het verleden laten.

3. Je ex terugwinnen door haar te bellen…

Heb je je ex eerst tijd gegeven. Ben je voor jezelf nagegaan waar jullie relatie fout ging en heb je gevonden hoe je de relatie kunt herstellen, dan is het tijd om je ex te bellen en haar voor een date uit te nodigen.

Probeer met je ex af te spreken voor koffie of een drankje zodat jij en je ex opnieuw samen wat tijd kunnen doorbrengen.

Probeer te ontspannen, wees leuk en blij en je ex zal terugdenken aan de persoon waar zij oorspronkelijk verliefd op werd.

Andere artikels in deze categorie