Zonder omwegen naar de partner van je dromen met online dating

Al enige tijd op zoek naar een vaste partner? Vind je een klassiek relatiebureau niet geschikt en onlinedating niet veilig genoeg? Dan biedt Weet Wie Je Ontmoet een oplossing!

Weet Wie Je Ontmoet combineert het beste van een datingsite én een klassiek relatiebureau.

Hoe werkt Weet Wie Je Ontmoet?

Je ware Jakob(a) online vinden, voelt vaak aan als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Bij Weet Wie Je Ontmoet komt iedere kandidaat eerst langs voor een intakegesprek. Zo screenen we hem, en zorgen we ervoor dat zijn profiel zo goed mogelijk klopt. Valse profielen krijgen geen kans en de hooiberg wordt meteen een stuk kleiner.

Je vindt sneller de profielen die perfect bij je passen. Je hebt zelf de touwtjes in handen: jij bepaalt welke kenmerken voor jou belangrijk zijn. Zoek je een man die graag kookt? Een vrouw met een zwak voor architectuur? Jij beslist zelf wie je een berichtje stuurt en met wie je afspreekt.

Weet Wie Je Ontmoet: dé oplossing!

www.WeetWieJeOntmoet.be zet je op weg naar de juiste partner, zonder tijdverlies, zonder ontgoocheling. Je privacy wordt gerespecteerd en je kan veilig en intelligent daten. Kortom, een site met respect voor de single en zijn wensen.

De drijvende kracht achter deze datingsite is Kristien Van Cauwenberge. Zij is een ervaren relatiedeskundige en begeleidt reeds van 1992 singles in hun zoektocht richting vaste relatie. Ze heeft haar jarenlange ervaring gebundeld in deze innovatie site en werkt samen met een team van specialisten op verschillende locaties. (Gent, Brussel, Antwerpen, Harelbeke, Ninove, Temse, Lommel).

Onze missie? Weet Wie Je Ontmoet kiest voor een persoonlijke, doeltreffende en betaalbare datingservice.

Het intakegesprek kost 35,00 euro en het lidmaatschap van 6 maanden is gratis. Gun jezelf een leuke en stabiele relatie en registreer je vandaag nog op weet wie je ontmoet of bel naar Kristien Van Cauwenberge, relatie-experte op 0472 11 27 50. Mailen kan op info@weetwiejeontmoet.be

Andere artikels in deze categorie