Zo ontmoet je gegarandeerd 7 nieuwe vrouwelijke vrijgezellen

Wil je zeker tijdens een avondje stappen met 7 nieuwe vrouwelijke vrijgezellen babbelen en dit gedurende 7 minuten, ga dan eens een avondje aan speed dating doen.

Elke week ontmoeten singles elkaar via dit leuke concept in Antwerpen, Roeselare, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt of Leuven.

Het interessante is dat wie aan een speed dating deelneemt altijd zeker is nieuwe mensen te ontmoeten binnen de leeftijdscategorie van zijn voorkeur.

“Deze manier van relatie dating is op en top fun, goedkoop, veilig én betrouwbaar”, zegt Frederic van SmartVibes, de organisatie achter www.smartvibes.be. “Je weet op voorhand dat er zowel mannelijke als vrouwelijke singles aanwezig zullen zijn die op zoek zijn naar een nieuwe vriend of vriendin.

Hoe verloopt een avondje speed dating?

Je zit telkens met één vrijgezel aan tafel, en dit 7 keer met iemand anders. Je krijgt dan de kans om elkaar beter te leren kennen door een babbeltje te slaan.

Het gesprek duurt maar 7 minuten. Dit lijkt misschien niet lang, maar het is zeker genoeg om te weten of de vonk al dan niet overslaat! En andersom geldt het ook… Stel dat die persoon in kwestie echt jouw type niet is, dan moet je er maar 7 minuten mee praten.

Praktisch gezien wordt elk begin en einde van een speed dating gesprek ingeluid met een slag tegen een gong. De vrouwen blijven elk aan hun tafeltje zitten, de mannen verplaatsen zich naar de volgende vrouw.

Tijdens het gesprek neem je notities over de persoon die je net zag zodat het voor je achteraf makkelijker is om op de computer aan te vinken wie je opnieuw wil ontmoeten.

Contactgegevens uitwisselen.

Op het einde van de speed dating avond of uiterlijk de dag nadien log je in op de website https://www.smartvibes.be en kruis je uit de deelnemerslijst de mensen aan die je wil terugzien.

Heeft die persoon jou ook aangekruist dan ontvang je direct een mailtje met zijn/haar contactgegevens. Of je ontvangt de e-mail pas wanneer de andere persoon jou ook heeft aangekruist.

Vanaf hier is het aan jullie om verder contact met elkaar te nemen.

Hoeveel kost speed dating?

Het goede aan het speeddating concept van SmartVibes is dat er geen lidgeld betaald hoeft te worden.

Er wordt een bijdrage van 36 euro gevraagd voor een SmartVibes avond inclusief drink en minstens 7 ontmoetingen met single vrouwen die mannen willen ontmoeten.

Wil je met een Franstalige schone in contact komen, dan zijn er speed dating avonden in Brussel georganiseerd door Flashdate

Waar en wanneer?

Je vindt de lijst met data voor de eerstvolgende evenementen op Smartvibes voor Vlaanderen en op Flashdate voor Wallonië

Je klikt op de regio en de leeftijdsvoorkeur alvorens je in te schrijven.

Andere artikels in deze categorie