Vrouwen versieren door met een hond te wandelen

Hoe zorg je er voor dat je door meer vrouwen aangesproken wordt? Simpel verhoog je X-factor door met een hond te gaan wandelen.

Wie geen hond heeft, kan zichzelf sympathieker maken door de hond van de buurvrouw uit te laten.

Vrouwen spreken je makkelijk aan.

De reden waarom vrouwen versieren makkelijker gaat, is jullie gemeenschappelijke interesse: de hond.

Bovendien zullen de honden voor het eerste contact en oogcontact zorgen. Zij zijn zo curieus naar elkaar dat ze elkaar willen besnuffelen en jullie automatisch dichter naar elkaar trekken.

Het starten van een gesprek wordt daarna kinderspel. Je praat in het begin gewoon over jullie hond. Reacties gaan van ‘kijk’, tot ‘hoe oud is je hond’, ‘hoe heet je hond’, …

Eens je de naam van de hond kent, is het makkelijk om tegelijk ook maar even jou naam te vermelden. Wellicht zegt zij dan vanzelf ook haar eigen naam. Het versieren van de vrouw is via deze weg op een hele spontane manier begonnen.

Terloops informeer je of zij elke dag rond hetzelfde uur op deze plek met de hond komt wandelen zodat je je eigen wandeling met de hond (van de buurvrouw) kunt inplannen.

Vind je haar leuk, dan kan het versieren makkelijk verlopen: van elkaar opnieuw tegenkomen, samen de rest van de wandeling met de honden verder zetten tot samen even een terrasje doen om vervolgens met elkaar af te spreken zonder hond.

Spontaan vrouwen versieren.

Amerikaanse en Nederlandse vrouwen versieren websites zullen aanraden om direct haar gsmnummer te vragen om daarna af te spreken. Wellicht vallen een aantal vrouwen hier wel voor.

Als de vrouw met de hond echt interesse in jou heeft, zal ze zelf op hetzelfde moment als het moment van jullie ontmoeting met haar hond gaan wandelen om jou zogezegd opnieuw per toeval tegen te komen.

Andere artikels in deze categorie