Vrouwen versieren: 6 veel gemaakte fouten

Hoe je er ook uitziet, een echte man zit niet in met wat zij van hem denkt. Volgens Versiercursus.com hebben mannen vooral meer zelfvertrouwen nodig als zij vrouwen willen versieren.

Vrouwen verkiezen volgens de zelf uitgeroepen versierexperts mannen die weten wat ze willen in plaats van hen slaafs volgen.

De site geeft daarom alvast 6 veel gemaakte fouten als het om versieren gaat.

Te lief zijn, te snel vertellen dat je haar graag ziet, haar op een voetstuk plaatsen, te veel complimenten geven, slaafs volgen en goedkeuring zoeken. Mannen zouden er volgens Versiercursus.com te veel aan zondigen.

1. Je bent veel te lief.

Versiercursus.com maakt brandhout van de romantische versiering zoals die in Hollywoodfilms voorgespiegeld wordt.

“In de boekjes lees je dat een man verlegen mag zijn, grappig moet zijn en lief moet zijn”, zegt Geert van Versiercursus.com. “Apekool natuurlijk, wat dat verlegen en lief zijn betreft.” Wie te verlegen is, krijgt amper de kans om contacten te leggen en wie te lief riskeert om te eindigen als gewone vriend.

2. Je vertelt te snel of te veel dat je haar graag ziet.

Wie te snel of te veel vertelt dat hij zijn vrouw graag ziet, komt ongeloofwaardig over.
“Een vrouw wil er naar hunkeren dat je het haar vertelt, ze wil er op azen. En als je het haar dan te snel geeft, waarom zou ze dan nog hunkeren, of m.a.w. tot jou aangetrokken zijn?”

3. Je zet haar op een voetstuk.

Een derde fout die mannen volgens de versierexperts maken, is haar op een voetstuk plaatsen. Je vindt haar met andere woorden té belangrijk.

Je doet alles voor haar, je wordt bijna haar slaafje. Je laat haar altijd kiezen of doet steeds meteen alles wat ze vraagt terwijl jij jezelf wegcijfert.

Hoe goed dit alles van jou kant ook bedoeld is, vrouwen knappen er op af. “Tot haar spijt moet ze vaststellen dat ze jou zo ver kan duwen als ze wil… je loopt toch niet weg.”

4. Je geeft haar teveel complimenten.

De versiersite raadt aan om zuinig of bijna gierig met complimenten te zijn. Iedere aantrekkelijke vrouw is het gewoon vanaf haar 16e door iedere man en jongen gecomplimenteerd te worden.

Door net geen complimenten te geven, zal haar interesse vergroten. Ze wil zich afvragen of jij haar wel mooi vindt, ze wil zich afvragen waarom jij geen complimenten geeft.
“Als je je echt niet kan inhouden, geef dan een compliment over iets dat ze aan heeft, niet over haar lichaam”, adviseert Geert. “Als jij een compliment over haar lichaam geeft plaats je je meteen in de categorie van wat andere mannen ook al gedaan hebben.”

5. Je volgt haar zonder vragen te stellen.

Op het vlak van romantiek beslissen vrouwen niet graag en willen zij zich beschermd voelen door een echte man die dat allemaal voor hen doet.

Het is dan ook raar dat je soms koppeltjes ziet waarbij het duidelijk is dat de vrouw de leiding heeft. Ze loopt voor de man een restaurant binnen, zij kiest de tafel,… in de supermarkt kiest zij waar ze loopt terwijl de man haar als een hondje volgt.

6. Je zoekt te veel haar goedkeuring.

Geert ergert zich aan datingprogramma”s waar mannen constant vragen:

1. Ben je je aan het amuseren?
2. Wat denk je van mij?
3. Mag ik je kussen?
4. Zie je me nog graag?
5. Vind je mijn kleren tof?
6. Ben ik je type?
7. Heb je een toffe avond?
8. Mag ik je hand vastnemen?

Als alles goed zit, hoef je de bevestiging niet te vragen. Je merkt het vanzelf.

Andere artikels in deze categorie