Zo word ook jij een femme fatale / onweerstaanbare casanova

aantrekkingskracht vergroten

Zo vergroot je je aantrekkingskracht bij andere singles

Worden je vriend(inn)en altijd eerst aangesproken door andere singles? Ben je minstens even tof als zij, maar hebben zij net dat iets vaker touche? Met deze tips maak jij vanaf nu een verpletterende eerste indruk en word je een echte onweerstaanbare femme fatale / casanova

It’s all about attitude

Je kent het gezegde vast wel dat je eerst van jezelf moet houden voor iemand anders van jou kan houden… In gezegdes zit nu eenmaal vaak een grond van waarheid. Het is gewoon zo, zelfzekerheid trekt aan. Bovendien houdt niemand van zuurpruimen die zich wentelen in zelfmedelijden. Jij toch ook niet?

Focus je dus niet op wat je niet hebt, maar zet al je andere troeven in de kijker. Een positieve en optimistische houding mag trouwens ook zeker niet ontbreken in je nieuwe strijdplan om je aantrekkingskracht te vergroten.

Zelfzekere mensen maken ook gemakkelijker oogcontact zonder verpinken. Schouders achteruit, borst vooruit en in de ogen kijken dus!

Lachen en laten lachen

Humor staat nog steeds in de top 3 van criteria die singles zoeken bij hun toekomstige partner. Af en toe een grapje maken, is dus zeker niet verkeerd en zal je aantrekkingskracht vast vergroten.

De klassieke Jantje-moppen zouden we niet bepaald aanraden, maar een gezonde portie zelfspot kan zeker geen kwaad. Zo ziet je gesprekspartner dat je niet alles in het leven en ook jezelf niet té au sérieux neemt en dat je relativeringsvermogen hebt.

Laat je intelligentie blijken, maar let op…

Je bent vast wel intelligent, maar laat je dat ook blijken? Intelligentie is niet te onderschatten als aantrekkingsfactor, maar let op! Trop is te veel en je wil wél intelligent, maar zeker niet arrogant overkomen. Praat dus geïnteresseerd mee over uiteenlopende gespreksonderwerpen en maak af en toe een gevatte opmerking, maar neem het gesprek niet meteen betweterig over.

Het oog wil ook wat

Wie zegt dat looks geen rol spelen bij dating, liegt dat hij zwart ziet, maar het belang van een knap uiterlijk wordt wel maar al te vaak overschat. Het is niet voor niets dat uiterlijk pas op de 4e plaats staat in dit lijstje. Een zelfzekere houding, humor en intellect worden door de meeste singles zonder pardon boven uiterlijk geplaatst in het prioriteitenlijstje.

Wil dat zeggen dat je uiterlijk helemaal niet uitmaakt? Natuurlijk niet. Je moet wel verzorgd voor de dag komen. Trek dus een comfortabel zittende, maar stijlvolle outfit aan en work the magic.

Nog een handige tip voor de dames: hoge hakken trekken zeker de aandacht en de interesse van mannelijke vrijgezellen, maar als je er niet elegant op kan lopen, zijn ze vast een maat voor niets. Less is more in dit geval. Vermijd ook té veel maquillage, te opzichtige juwelen of een haarsnit waar je uren voor bij de kapper hebt gezeten, want mannen verkiezen natuurlijke schoonheid!

Conclusie?

Wij zijn ervan overtuigd dat zelfvertrouwen en een positieve houding je heel wat geïnteresseerde blikken zullen opleveren. Dus probeer het gewoon eens. Eerlijk, wat heb je te verliezen met deze tips eens in de praktijk uit te testen?

Succes!

Andere artikels in deze categorie