Tips voor romantische liefde en een beter liefdesleven

Snel en gemakkelijk meer romantiek en verfrissing in je relatie!

-Bouw aan je liefdesleven – Werk eerst aan jezelf. De relatie zal volgen. Twee gebroken mensen kunnen elkaar niet vasthouden. Doe iets liefdevol voor jezelf vandaag, en kom dan terug en doe iets liefs voor je partner.

-Begin helemaal opnieuw – Begin met een frisse start. Weet je nog toen je voor het eerst je geliefde ontmoette en alles was geweldig? Ieder van jullie leek te weten wat te doen. De relatie was alles wat je wilde, toch? Beleef het opnieuw. Leer elkaar helemaal opnieuw kennen. Begin met het vrijen met elkaar zoals je toen deed. Denk een minuut aan de mooiste momenten. Doe een spelletje met elkaar over dingen die je nog niet over elkaar weet, ook dat kan heel verfrissend werken.

– Wat is je relatie doel? Wat is het meest belangrijk voor jou en je partner? Quality time doorbrengen, samen praten over wat belangrijk is voor jullie beiden. Stel enkele liefdesleven doelen. Schrijf ze allemaal neer op papier. Het stellen van doelen zal je helpen verandering op gang te brengen. Om een nieuw pad te volgen zonder te weten waar het leidt is als het lopen in een doolhof.

-Ontwikkel in een liefdesleven jullie gevoel voor humor – Lach over iets of over helemaal niets gedurende 1 minuut van elke dag. Laat uw geliefde je zachte kant zien. Glimlachen en vervolgens weer lachen. Het werkt aanstekelijk. Cultiveer het positieve door alleen te kijken naar de positieve kant van de dingen voor de verandering.

-Claim je gelukzaligheid – Wees blij op dít moment! Het is jouw keuze. Leef de liefde tot het absolute uiterste en kijk hoe de vonken beginnen te vliegen.

-Saamhorigheid – Plan om samen tijd doorbrengen. Het belangrijkste is nu om te”plannen.” Sta achter wat je van plan bent. Maak tijd vrij voor alleen zijn met je partner. Werk hier samen aan samen en je zult veel meer bereiken.

-Waardeer rust en kalmte – Laat even geen meningsverschillen toe en verwen je liefdesleven. Verspil geen kostbare tijd met continu ruzies of woordenwisselingen. Snijd onderwerpen aan waar jullie het over eens zijn en gelijk over denken. Je liefdesleven zal niet gedijen in een sfeer van onenigheid.

-Zorg goed voor jezelf. Wanneer je voelt dat de spanning aanwezig is in je liefdesleven is het gemakkelijk te grijpen naar slechte levensinvloed zoals ongepast voedsel, alcohol of drugs. Dit is een grote fout. Een gezonde geest en lichaam zullen zich vertalen naar een gezond liefdesleven. Slaap een uur extra ’s nachts en kom tot rust. Je kunt niet tegen verloren slaap. Als je goed uitgerust bent heb je meer aan je geliefde te bieden.

-Geef echte cadeaus! – Neem de tijd én investeer het geld om oprechte geschenken van liefde te betalen. Bied oprechte complimenten aan. De weg naar welvaart in je liefdesleven zal zijn geplaveid met een verbintenis tot vrijgevigheid naar je partner.

-Toon appreciatie en fysieke ‘aanraking’. Er huist grote genezende en positieve invloed in de kracht van de aanraking. Houd handen vast. Kus in de auto. Geef je partner een massage. Breng tijd door met elkaar door te knuffelen, vast te houden en te strelen. Geef je partner elke dag een uitgebreide knuffel, een die een paar minuten duurt. Voed je liefdesleven met warmte en goodwill. Dit inspireert je partner jou te willen behagen. Waardering staat op plaats 2 in de top tien behoeften voor de meeste mensen.

-Vier uw liefdesleven! – Plan speciale dagen in voor romantische aangelegenheden. Noteer heel bijzondere dagen. Zoals de datum van jullie eerste date, toen jullie voor het eerst liefde gemaakt hebben, wanneer je verhuisde naar je huidige huis, de dag dat je trouwde, de dag van het aanzoek, enz. Plan echt iets bijzonders. Trakteer je lief op een relaxdagje naar de sauna, een weekendje naar de natuur of een mooie stad, een lekker diner met een fles wijn, een doos chocolade en een grote bos bloemen. Ben creatief!

Andere artikels in deze categorie