Je speed date prins(es) heeft meer dates dan jij?

speed date matches

Hij/Zij heeft na de speed date meer dates dan jij?

Het kan gebeuren… Je hebt een fantastische speed date achter de rug en je bent euforisch, want je voelt een klik! Leuk, maar dan blijkt dat je favoriete vrijgezel ook met andere singles een klik voelt en dat zijn/haar agenda al volgepland staat met andere dates. Wat doe je dan?

Don’t panic!

Moesten de rollen omgekeerd zijn en jij meer matches hebben na de speed date, dan zou je toch ook met elke vrijgezel apart op date gaan? Dat is trouwens niet meer dan beleefd, want die andere singles kijken er ook naar uit om met jou op stap te gaan.

The truth will set you free

Begin vooral niet rond de pot te draaien. Vraag hem/haar gewoon of hij/zij nog andere dates gepland heeft en wees even eerlijk over je eigen speed date contacten. Je bent allebei single en je hebt beiden dezelfde speed date achter de rug. Daarbij, misschien heeft hij/zij ook wel dates gepland met singles die hij/ze elders heeft leren kennen en dat is een goed recht, toch?

Wat je best niet doet, is hem/haar beginnen uitvragen over die andere dates. Dat komt eerder wanhopig en bezitterig over en daar zijn alle singles allergisch aan. Jij toch ook?

Be better!

Ok, je wil best verdragen dat hij/zij ook met anderen op date gaat, maar jij bent echt stapelzot en hebt alleen nog oog voor hem/haar? Dan zit er maar 1 ding op: een onvergetelijke date plannen en boven al die andere singles uitspringen!

Lees even de do’s en don’ts door voor die eerste date en plan een afspraakje dat hij/zij niet snel zal vergeten. Doe daar bijvoorbeeld nog een boeketje bloemen en een welgemeend complimentje bovenop en je zal snel meer indruk maken dan de andere singles waarmee een date gepland was.

Even checken achteraf

Eerlijkheid duurt het langst en je bent waarschijnlijk razend benieuwd of je nu écht een betere indruk hebt nagelaten.

Laat eerst je interesse blijken door de dag nadien een berichtje te sturen en hem/haar te bevestigen dat je een leuke tijd hebt gehad en uitkijkt naar meer. Maar begin hem/haar nadien zeker niet te stalken. De bal ligt nu in zijn/haar kamp.

Wacht geduldig af en vraag hem/haar dan eventueel weer uit voor een 2e date. Zo kom je niet ongeduldig over.

En vraag het vooral eerlijk en op de man/vrouw af of hij/zij zo’n 2e date wel ziet zitten. Zo geef je hem/haar de kans om je een fair antwoord te geven én ben je zelf ook zeker dat de interesse nog steeds geheel wederzijds is.

Wij duimen alleszins met je mee!

Andere artikels in deze categorie