Hoe weet zij of jij haar leuk vindt? 10 signalen die verraden dat hij verliefd op je is

Wil je niet vertellen dat je verliefd op haar bent, laat het dan gewoon even zien.

Waarschijnlijk zal zij in je houding of lichaamstaal al lang gemerkt hebben dat jij verliefd op haar bent.

1. Hij kijkt (stiekem) naar haar.

Verliefd zijn is kijken of de ander kijkt. Doet hij dit bij jou? Hou hem eens een tijdje in de gaten. Kijkt hij naar je als je denkt dat je hem niet ziet? Dat is een goed teken.

2. Hij wordt nerveus als zij tegen hem praat.

Ze zit op rozen als hij begint te blozen als ze met hem praat, klamme handen krijgt of nerveus lacht als ze hem aanspreekt.

3. Hij gebruikt haar naam vaak.

Als hij haar naam vaak gebruikt, is ze meer dan een vrouw die even passeert.

4. Zij komt hem zogezegd toevallig overal tegen.

Kwam zij hem vroeger ook overal tegen of is dit nog maar recent? Als ze hem vaker en vaker tegen het lijf loopt, zoekt hij waarschijnlijk net die plaatsen op waar de kans groter is om haar te ontmoeten.

5. Hij is wispelturig.

Mannen hebben vaak schrik een blauwtje te lopen. Dat verklaart meestal hun wispelturige gedrag: de ene keer is het voor haar overduidelijk dat hij haar wil, de andere keer is het alsof ze lucht voor hem is.

Dit wispelturige gedrag kan net een teken zijn dat hij haar leuk vindt maar gewoon niet weet hoe hij haar aan moet pakken.

6. Hij is oprecht in haar geïnteresseerd.

Met zijn ‘hoe is het met je’ wil hij meer weten dan ‘goed’. Hij stelt haar persoonlijke vragen en ze merkt dat hij meer over haar voorkeuren, hobby’s en bezigheden wil weten?

Hij is haar aan het screenen en kijkt of haar waarden, interesses of levensopvattingen overeenkomen met die van hem.

7. Hij vraagt of ze een vriend of relatie hebt.

Als hij haar vraagt of ze single is, mag je ervan uitgaan dat de interesse meer dan groeiende is.

Mannen stellen deze vraag niet altijd op een directe manier. Uit het antwoord op zijn vraag “wat heb je gisteren gedaan of wat doe je zaterdag”, kan hij snel afleiden of ze momenteel al dan niet met iemand is.

8. Lichaamstaal.

Let op zijn lichaamstaal, meestal verraadt die bijna alles. Buigt hij zich naar haar toe als hij met haar praat, heeft hij pretoogjes, raakt hij haar toevallig aan, zoekt hij vaak en lang oogcontact met haar? Al deze signalen kunnen haar vertellen of hij echt in haar geïnteresseerd is of niet.

9. Hij informeert bij zijn vrienden/vriendinnen naar haar.

Mannen zullen bij anderen over je praten en bevestiging zoeken of ze kans maken. Als je merkt dat zijn vrienden jou al kennen nog vooraleer jij aan hen bent voorgesteld dan zit je goed.

10. Hij praat tegen haar over andere vrouwen.

Hoewel het niet echt een charmante zet is, gebruiken mannen hem maar al te graag. Door net over andere vrouwen te vertellen, proberen ze haar uit haar tent te lokken.

Andere artikels in deze categorie