Vrouwen versieren in 11 stappen

Zelfs de grootste nerd kan een echte Don Juan, een superverleider worden. Neil Strauss, die zichzelf als lelijk omschrijft, onthult hoe hij als vormloos hoopje nerd erin slaagde om binnen de kortste keren de mooiste vrouwen te versieren.

Wat begon met het inoefenen en onhandig uitproberen van enkele versiertrucs, evolueerde naar een natuurlijke houding om vlot met vrouwen om te gaan.

Ik ben lelijk.

Strauss vindt zichzelf verre van aantrekkelijk. “Ik ben veel kleiner dan ik zou willen en mijn neus is te groot voor mijn gezicht. Ik ben net niet kaal. En ik ben zo mager dat vele mensen denken dat ik ondervoed ben.”

De eens zo grote nerd begreep zelfs niet waarom een vrouw met hem zou willen praten, laat staan met hem zou willen slapen.

Je uiterlijk is volgens de zelf uitgeroepen superverleider dan ook volledig ondergeschikt aan hoe je jezelf gedraagt of voordoet.

Vrouwen spelen het spel mee.

“Alle vrouwen weten dat jij hen wil versieren en spelen het spel maar al te graag mee”, meent Strauss.

Sterker nog: Vrouwen laten volgens de vrouwenversierder maar al te graag merken dat zij het spel doorzien en genieten van de extra aandacht.”

Bekijk vrouwen versieren als een spel.

De manier om vrouwen voor jezelf te winnen, is simpel.

1. Kies een vrouw in een openbare plaats uit.
2. Spreek haar binnen de 3 seconden nadat je haar voor het eerst gezien hebt aan.
3. Vraag haar iets, bijvoorbeeld advies zodat zij zich belangrijk voelt omdat zij haar mening mag zeggen.
4. Kom dichterbij en raak aan. Een aanraking hoeft echt niet seksueel te zijn maar maakt van begin duidelijk dat je van lichamelijk contact houdt. Raak haar op neutrale plaatsen zoals haar schouders, arm of elleboog aan.
5. Isoleer haar: als zij in gezelschap is, stel dan voor om samen apart te gaan zitten of staan om gezellig verder te kletsen. Of draai je rug naar de rest van de groep zodat je zij alleen nog met jou kan praten.
6. Creëer een emotionele connectie: maak complimenten terwijl je haar langer aanraakt, toon je emoties en laat haar geloven dat zij op dit moment echt speciaal voor je is.
7. Ga naar een verleidingslocatie waar jullie ongestoord met 2 kunnen zijn.
8. Pomp kooptemperatuur op door langzamer te praten en het onderwerp van jullie gesprek iets erotischer te maken. De aanrakingen en lichaamstaal worden frequenter met als doel een zoen uit te lokken.
9. Maak duidelijk dat jullie klikken. Vraag haar waarom ze zo met jou blijft praten? Of stel een retorische vraag waarom mensen ineens met de ene persoon meer tijd wil doorbrengen of wat iemand zo speciaal maakt?
10. Regel verwachtingen. Probeer te achterhalen of ze je voor even of de rest van haar leven wil. En maak dan duidelijk hoe jij het ziet.
11. Ruim de laatste weerstanden uit de weg. Vraag haar telefoonnummer of stel voor dat ze met jou mee naar huis gaat.

Voor Strauss blijft versieren een spel dat je voor de kick en de aandacht speelt. Of je daarna goed met elkaar opschiet, goed met elkaar kunt praten, dezelfde interesses deelt of het ideale koppel vormt, lijkt voor hem minder belangrijk te zijn.

Toch verdient hij niet om zomaar als ordinaire versierder afgeschoten te worden. Zijn verdienste is dat hij tal van mannen duidelijk probeert te maken dat het allemaal met een gesprek begint en dat vrouwen aandacht verdienen.

Andere artikels in deze categorie