Ontdek AcquaintR, onze besloten Facebookgroep

Lees meer »

31/10 SmartParty Gent

Vrouwelijk Plaats vrouwen Volzet
Mannelijk Plaats mannen Bijna volzet

Leeftijd: n.v.t.

Zaal Lux
Dendermondsesteenweg 140
9000 Gent

dinsdag 31 oktober 2017 om 21:30

Prijs: € 18

Singles only party: Zaal Lux in Gent

It’s party time!

Een heleboel singles, dansbare muziek, een knallerlocatie en handige tools om een gesprekje aan te knopen met je favoriete singles. Dat is het klassieke party recept bij SmartVibes en ook exact wat je deze keer te wachten staat. Deze SmartParty heeft echter nog 1 belangrijke troef: ze valt op 31 oktober, de dag voor de officiële feestdag van Allerheiligen. Je kan dus zorgeloos de nacht indansen, want je kan heerlijk uitslapen de dag nadien!

Need to know information

Singles only!

Single, 21+ en zin in een feestje? Check! Je voldoet aan alle criteria. En je bent nooit te oud om te feesten.

When?

Dinsdag 31 oktober 2017 (jawel, daags voor de feestdag van Allerheiligen) Doors open from 21:30 pm till 03:00 am

Place-to-be

De impressionante Zaal Lux Dendermondsesteenweg 140 B | 9000 Gent Vlakbij station Gent Dampoort
Nieuwsgierig? Bekijk enkele sfeerbeelden op de Lux website

Tickets

@ 18,00 EUR pp In voorverkoop via deze SmartVibes website, maar be fast or be sorry!
Tickets afdrukken? Niet nodig! Je naam verschijnt na reservatie automatisch op de gastenlijst.

Dresscode

Onze party valt samen met Halloween. Black & red worden dan ook onze feestkleuren vandaag. Pimp je party-outfit gerust met enkele rode/zwarte of halloweenaccessoires.
T-shirts en sportschoenen laat je wel best in je kleerkast. Dames komen in een elegante, leuke partydress en heren zien we graag in een blazer of kostuum toekomen.

Slotjes & sleuteltjes???

Natuurlijk brengen we onze superpraktische slotjes en sleuteltjes mee. Dat zijn namelijk handige gespreksstarters en stilaan het handelsmerk van onze SmartDrinks en Smartparty's. Hoe het werkt? Bij aankomst krijgen de dames een slotje (en een reservesleuteltje om het thuis weer los te krijgen) overhandigd dat ze ergens zichtbaar op hun party outfit of handtas kunnen bevestigen. De heren krijgen enkel een sleuteltje om op jacht te gaan. Aan jou om zoveel mogelijk combinaties uit te proberen en te ontdekken of het “klikt”. Je zal niet alle slotjes kunnen kraken, maar een fijne babbel heb je sowieso. Krijg je een slotje open, dan mag je deze voor een Win For Life komen inwisselen.

Tip: de kleur van de slotjes en sleuteltjes zal ook de leeftijdscategorie van je gespreksstarter verklappen zodat je die lastige vraag ook al niet meer hoeft te stellen.