Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van onze evenementen? Volg onze Facebookpagina

27/06 SmartDrink Gent, 35-59j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Bijna volzet
Mannelijk Plaats mannen Bijna volzet

Leeftijd: 35-59j

Studio9000
Ter Platen 12
9000 Gent

woensdag 27 juni 2018 om 19:00

Prijs: € 13

Kom op 27/06 naar de SmartDrink exclusief voor singles van 35 tot en met 59jaar!

Voor deze After work drink verwachten we jullie in de trendy lounge 'Studio 9000' onder Kinepolis Gent.

Uiteraard voorzien we ook deze keer wat borrelhapjes en een ijsbreker waarmee je gemakkelijk een gesprek kan aanknopen met de singles van je keuze. De dames krijgen een slotje en de heren een sleuteltje. Sommige sleutel/slot combinaties zullen openen, anderen niet, dus zit er maar 1 ding op. Zoveel mogelijk slotjes proberen loont want wanneer en slot op een sleutel past mag je een Win For Life komen halen!

Het wordt in ieder geval een bruisende SmartDrink! Wil je zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang om in te schrijven, want de beschikbaarheid is beperkt!

Vooraf al even contact leggen met de aanwezigen?
Wist je dat je via onze datingsite smartbeat.be vooraf al contacten kunt leggen met andere deelnemers die zijn ingeschreven voor deze drink en een Smartbeatprofiel hebben? Zo kan je vooraf al afspreken om daar samen een glaasje te drinken en maak je al kennis met enkele mensen vooraf. Hiervoor dien je op Smartbeat een (vrijblijvend) lidmaatschap aan te vragen. Ga naar Smartbeat > klik: Registreer nu.

Praktische info
Studio 9000
Ter Platen 12
9000 Gent

Timing
Entrance open from 19:00
Doors open until 01:00

Who's invited?
Deze after-work drink is voor singles only die zich vooraf inschrijven via de SmartVibes website!

Dresscode
Kraagje voor de heren verplicht. Elegant voor de dames. Met T-shirt en/of sportschoenen zal je hier geen harten veroveren.

Tickets
Voor dit event moet je vooraf inschrijven via de SmartVibes website. De plaatsen zijn beperkt en enkel voor singles die vooraf geregistreerd hebben, zullen de deuren opengaan. We versturen geen tickets maar schrijven je naam op onze guest list.

Prijs
Inkom: 13 euro. Dit omvat toegang en wat fingerfood.

Ter Platen 12, 9000 Gent