25/02 Start-to-Date workshop

Vrouwelijk Plaats vrouwen Bijna volzet
Mannelijk Plaats mannen Bijna volzet

Leeftijd: n.v.t.

Thonetlaan 110
Antwerpen linkeroever

zaterdag 25 februari 2017 om 10:30

Prijs: € 155

SmartVibes stelt voor: Start-to-Date workshop

Je dating skills onder de loep

Vraag je je wel eens af waarom je altijd op de verkeerde partners botst? Waarom je geen vervolgafspraak kan strikken na een toch-wel-geslaagde 1e date en verloopt een speeddate gesprekje niet altijd even vlot als in je hoofd? Tijdens de Start-to-Date training van SmartVibes gaan we samen op zoek naar antwoorden op die vragen. Uiteraard reiken we je ook concrete oplossingen en heel wat praktische tips aan waarmee je de slaagkans van je dating avonturen aanzienlijk kan verbeteren.

In deze eendagstraining worden theorie en tips afgewisseld met interactieve vragen, reflectiemomenten, oefeningen en praktijkopdrachten. We vertalen de theorie met andere woorden meteen in de praktijk. Dat doen we op een leuke en interactieve manier en in kleine groepen met andere singles die net als jij hun dating skills willen aanscherpen. 

Wat er op het menu staat?

Tijdens het eerste deel van de training focussen we vooral op zelfontdekking. We brengen daarvoor onder meer je troeven, verwachtingen, normen en waarden duidelijk in kaart. Je leert jezelf en je sterktes beter kennen en mogelijke valkuilen sneller herkennen, maar bovenal gaan we een overzichtelijk verwachtingspatroon opstellen. Hoe ziet jouw ideale toekomstige partner eruit, wat verwacht je van je relatie en hoe kan je nagaan of die ene single dezelfde verwachtingen heeft als jou en dus een mogelijke match is?

Van zodra je profiel duidelijk omlijnd is, gaan we je gebruikelijke dating communicatie analyseren. Welke communicatiestijl typeert je en past die wel bij het profiel van de singles die je wil bereiken? Welke indruk laat je nu echt na en welke invloed heeft jouw verbale en non-verbale communicatie op je omgeving? Onze communicatie-expert en de andere singles in de groep geven je eerlijke feedback waar je echt iets aan hebt! Daarna gaan we aan de slag om een catchy elevator pitch uit te werken waarmee je jezelf in maximaal 2 minuten tijd kan voorstellen.  

Vervolgens gaan we dieper in op non-verbale communicatie en flirttechnieken. We leren je hoe je flirtgedrag kan herkennen en vooral hoe je daarop kan inspelen. We geven je allerlei tips om met je lichaamstaal de juiste subtiele boodschappen uit te sturen en een verpletterende eerste indruk na te laten op je date.

Tijdens deze allround training kom je heel wat over jezelf en je huidige datinggewoonten te weten. Met die verbeterde zelfkennis op zak, kan je vervolgens de aangeleerde flirttechnieken en dating tips in de praktijk uittesten. Dat doen we eerst ter plaatse door een praktijkopdracht met de andere deelnemers en daarna is het aan jou om van je volgende date een succes story te maken natuurlijk.

Voor wie?

  • Op deze training staat geen leeftijdsgrens. Singles van alle leeftijden zijn welkom!
  • Iedereen die nieuwsgierig is welke indruk hij/zij nu écht nalaat en hoe die verbeterd kan worden.
  • Alle vrijgezellen die comfortabeler, vlotter en doeltreffender willen communiceren en flirten.
  • Je flirt- en communicatiedoelen blijken wel efficiënt, maar je trekt steeds de verkeerde profielen aan? Ook dan is deze workshop een aanrader.

Praktische info

  • Voor deze workshop houd je best een volledige dag vrij. We starten om 10:30 u en ronden af rond 18:30 u.
  • Een lekker broodje 's middags en water en koffie zijn inbegrepen in de deelnameprijs. 
  • Voor deze workshop verwachten we je op een neutrale en discrete gelegenheidslocatie in de Thonetlaan 110 - 2050 Antwerpen. Dat is vlakbij de voetgangerstunnel.
  • De beschikbare plaatsen voor deze training zijn beperkt aangezien we bewust kiezen voor kleine groepen van maximum 12 deelnemers. Volzet = volzet!