17/12 Kempen (Geel), 25-35j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Ja
Mannelijk Plaats mannen Ja

Leeftijd: 25-35j

Het Atrium
Markt 51a
2440 Geel

dinsdag 17 december 2019 om 19:30

Prijs: € 29

Getuigenissen

 • Net lang genoeg

  “Het is een goed concept. Zeven minuten praten is net lang genoeg. ” Annelies - 29j

 • Een identiteit

  “Het was de eerste keer dat ik deelnam. Ik was à la minute wel wat nerveus, maar de avond is heel goed meegevallen. Ik vond dat het heel goed georganiseerd werd en dat er ook duidelijk een identiteit achter de organisatie zat” Annelies - 36j

 • Goed geregeld

  “Op de organisatie heb ik weinig tot niets aan te merken. Van aankomst tot het eind van de Speeddate: alles is heel goed geregeld.” Mieke - 35j

We konden niet één zinnige reden bedenken waarom we Brasserie Het Atrium niet zouden kiezen als onze vaste speeddating locatie in Geel. Deze trendy bar heeft namelijk alles in huis om van elke speeddate een bijzonder avondje uit te maken. Sfeer, klasse en gezelligheid kom je hier nooit tekort! We begrijpen dus best dat je na de speeddate met plezier nog wat langer blijft om met de andere deelnemers na te praten aan de bar.

Schrijf nu in
Markt 51a, 2440 Geel

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren:

DatumRegioLeeftijdVrouwelijkPlaatsMannelijkPlaats
18/09Sint-Truiden25-35j Bijna volzet Volzet
24/09Kempen (Geel)25-35j Bijna volzet Volzet
25/09Mechelen28-35j Ja Volzet
01/10Antwerpen28-35j Bijna volzet Volzet
07/10Hasselt28-35j Bijna volzet Volzet
17/10Leuven28-35j Ja Bijna volzet
28/10Hasselt28-35j Ja Bijna volzet
29/10Antwerpen28-35j Ja Volzet
Meer events »Verberg volzette events
Schrijf nu in

Wat gebeurt er na de inschrijving?

 • Check meteen je mailbox, want je ontvangt direct een bevestiging van je inschrijving.
 • Je bent je afspraak op onze speeddate toch niet vergeten? Daags voor het event sturen we toch nog even een reminder.
 • Op de dag van de speed date staat de SmartVibes moderator je op de locatie op te wachten. Hij/zij zal je meteen je drankbonnetjes overhandigen en een woordje uitleg geven over het verdere verloop van de avond en dan gaan we van start!
 • Na de speed date nog even met de andere deelnemers napraten aan de bar? Doen!
 • Vergeet de dag nadien niet om via deze website je matches in te geven. We zijn benieuwd wie je graag opnieuw wil ontmoeten en of de klik wederzijds was. Als dat zo was, krijg je trouwens een mailtje met de gegevens van je gesprekspartner zodat je hem/haar kan contacteren om een afspraakje in te plannen.

Bereikbaarheid

Brasserie Het Atrium ligt op minder dan een kilometer van het station van Geel. Je kan dus perfect met de trein naar je speed date komen en het laatste stukje te voet afleggen.

Ben je iets minder sportief aangelegd, dan kan je natuurlijk ook met de wagen komen. Kijk eerst even of er nog plek is op de privé-parking achter de zaak. Zijn die parkeerplaatsen volzet, dan kan je in de Stationsstraat ook Parking Station proberen of de parking van supermarkt VEWO die je via de Kollegestraat kan bereiken. Van daaruit kan je meteen de wegwijzers aan de ingang van het Corbie Hotel naar Brasserie Flore te volgen.