SmartGlobe: Boek nu voor de midweek-ski met singles in maart (Alta Badia, Italië)

single reizen

Lees meer »

16/02 SmartParty Antwerpen

Vrouwelijk Plaats vrouwen Bijna volzet
Mannelijk Plaats mannen Bijna volzet

Leeftijd: n.v.t.

Café Local
Waalse Kaai 25
2000 Antwerpen

vrijdag 16 februari 2018 om 21:30

Prijs: € 20

Singles only SmartParty: Café Local

Valentijnsweek

Het is een jaarlijkse traditie dat singles bij SmartVibes nooit alleen vieren. En dat is in 2018 niet anders. Van 09 tot en met 16 februari laten we cupido helse overuren werken en wordt het een weekje vol spetterende SmartDrinks en SmartParty's over heel Vlaanderen. 

De SmartParty's staan al jaar en dag bekend tot grootste en meest boeiende single party's van het land.

It’s party time!

Een heleboel singles, dansbare muziek, een knallerlocatie en handige tools om een gesprekje aan te knopen met je favoriete singles. Dat is het party recept bij SmartVibes en ook exact wat je deze keer te wachten staat. 

Niemand minder dan DJ Fré en special guest DJ Dimaro zullen de muziekvibes door de luidsprekers doen knallen. DJ Fré is resident DJ in Carré en in Diedjies. DJ Dimaro zelf speelde maar liefst 14 keer op Tomorrowland en is onder meer bekend van zijn remixen voor Lost Frequencies, Flo Rida, Jason Derulo.

Slotjes & sleuteltjes???

Natuurlijk brengen we onze superpraktische slotjes en sleuteltjes mee. Dat zijn namelijk handige gespreksstarters en stilaan het handelsmerk van onze SmartDrinks en Smartparty's. Hoe het werkt? Bij aankomst krijgen de dames een slotje (en een reservesleuteltje om het thuis weer los te krijgen) overhandigd dat ze ergens zichtbaar op hun party outfit of handtas kunnen bevestigen. De heren krijgen enkel een sleuteltje om op jacht te gaan. Aan jou om zoveel mogelijk combinaties uit te proberen en te ontdekken of het "klikt". Je zal niet alle slotjes kunnen kraken, maar een fijne babbel heb je sowieso. Krijg je een slotje open, dan mag je deze voor een Win For Life komen inwisselen.

Tip: de kleur van de slotjes en sleuteltjes zal ook de leeftijdscategorie van je gespreksstarter verklappen zodat je die lastige vraag ook al niet meer hoeft te stellen.

Need to know information

Singles only!

Single, 21+ en zin in een feestje? Check! Je voldoet aan alle criteria. En je bent nooit te oud om te feesten.

When?

Vrijdag 16 februari 2018.
Drink from 20:00-21:30
Doors open from 21:30 till 04:00 am

Place-to-be

Café Local, Waalse Kaai 25, 2000 Antwerpen

Tickets

@ 19,00 EUR pp In voorverkoop via deze SmartVibes website, maar be fast or be sorry! De laatste SmartParty was al meer dan een maand vooraf uitverkocht!
Tickets afdrukken? Niet nodig! Je naam verschijnt na reservatie automatisch op de gastenlijst.

Dresscode

Casual Chic voor de heren, elegant voor de dames. 
T-shirts en sportschoenen laat je best in je kleerkast. 

Facebook

Je vindt het evenement hier terug.

Deze SmartParty maakt deel uit van onze Valentijnsweek