SmartVibes lanceert Speeddate.be

Lees meer »

15/02 Stupid Cupid West-Vlaanderen

Vrouwelijk Plaats vrouwen Bijna volzet
Mannelijk Plaats mannen Bijna volzet

Leeftijd: n.v.t.

Diedjies
Koning Leopold III Straat 9
8520 Kuurne

zaterdag 15 februari 2020 om 21:00

Prijs: € 18


Stupid Cupid SmartParty

It's party time!
Een heleboel singles, dansbare muziek, een knallerlocatie en handige tools om een gesprekje aan te knopen met je favoriete singles. Dat is het concept bij SmartVibes en ook exact wat je deze keer te wachten staat.

Deze SmartParty valt op de dag na Valentijn: Heeft cupido jou dit jaar overgeslagen? Dan ontmoet je deze avond heel wat nieuwe boeiende singles!

Need to know information
Singles only!
Single, 21+ en zin in een feestje? Check! Je voldoet aan alle criteria. 
Van 21 tot 22u houden we een rustige drink waar je met wat achtergrondmuziek vlot babbels kunt aangaan. Vanaf 22u bouwt DJ Kris Dewaele op tot een stevig feestje!

When?
dag na Valentijn: Zaterdag 15 februari
Deuren open om 21:00. Deuren sluiten om 04:00

Place-to-be
Diedjies (Huis Van Wonterghem, Koning Leopold III-straat 9, 8520 Kuurne)
Parking voor de deur

Tickets
18,00 EUR pp. (Inbegrepen: Welkomstdrankje, toegang, gebruik slotjes/sleutels). In voorverkoop via deze SmartVibes.be website, maar be fast or be sorry: Beperkte plaatsen beschikbaar!
Tickets afdrukken? Niet nodig! Je naam verschijnt na reservatie automatisch op de gastenlijst. Het is daarom niet mogelijk om aangekochte tickets door te verkopen. Wil je toch iemand in jouw plaats laten komen, neem dan even contact met ons op via info@smartvibes.be (tot 2 weken voor het evenement zijn naamswijzigingen mogelijk).

Dresscode
T-shirts, afgesleten broeken en sportschoenen laat je wel best in je kleerkast. Dames komen elegant en heren in stijl.

Slotjes & sleuteltjes???
Natuurlijk brengen we onze superpraktische slotjes en sleuteltjes mee. Dat zijn namelijk handige gespreksstarters en stilaan het handelsmerk van onze SmartDrinks en Smartparty's. Hoe het werkt? Bij aankomst krijgen de dames een slotje (en een reservesleuteltje om het weer los te krijgen bij vertrek) overhandigd dat ze ergens zichtbaar op hun party outfit of handtas kunnen bevestigen. De heren krijgen enkel een sleuteltje. Aan jou om zoveel mogelijk combinaties uit te proberen en te ontdekken of het "klikt". Je zal niet alle slotjes kunnen kraken, maar een fijne babbel heb je sowieso. Krijg je een slotje open, dan mag je deze voor een Win For Life komen inwisselen.

Guido Gezellestraat 1, 8520 Kuurne