15/02 Stupid Cupid Hasselt

Vrouwelijk Plaats vrouwen Ja
Mannelijk Plaats mannen Ja

Leeftijd: n.v.t.

Versuz
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

zaterdag 15 februari 2020 om 20:00

Prijs: € 13


Stupid Cupid SmartDrink + afterparty

It's party time!
Een heleboel singles, Sfeervol achtergronddeuntje, een knallerlocatie en handige tools om een gesprekje aan te knopen met je favoriete singles. Dat is het concept bij SmartVibes en ook exact wat je deze keer te wachten staat.

Deze SmartDrink valt op de dag na Valentijn: Heeft cupido jou dit jaar overgeslagen? Dan ontmoet je deze avond heel wat nieuwe boeiende singles!

Tijdens deze SmartDrink ontmoet je heel wat leuke singles bij een informele drink in de gezellige lounge van discotheek Versuz. Wil je na de SmartDrink met enkele singles verderfeesten? Je bent meer dan welkom om vanaf 23u gratis aan te sluiten bij de clubnight.

Need to know information
Singles only!
Single, 21+ en zin in een SmartDrink? Check! Je voldoet aan alle criteria. 
Van 20 tot 01u houden we een SmartDrink waar je met wat achtergrondmuziek vlot babbels kunt aangaan. Vanaf 23u ben je welkom om de trappen naar beneden te nemen en de party @ Versuz te vervoegen!

When?
dag na Valentijn: Zaterdag 15 februari
Deuren open om 20:00. De drink eindigt om 01:00 maar doorfeesten kan je tot in de vroege uurtjes.

Place-to-be
Lounge in Versuz
Parking voor de deur

Tickets
13,00 EUR pp. (Inbegrepen: toegang, gebruik slotjes/sleutels). In voorverkoop via deze SmartVibes.be website, maar be fast or be sorry: Beperkte plaatsen beschikbaar!
Tickets afdrukken? Niet nodig! Je naam verschijnt na reservatie automatisch op de gastenlijst. Het is daarom niet mogelijk om aangekochte tickets door te verkopen. Wil je toch iemand in jouw plaats laten komen, neem dan even contact met ons op via info@smartvibes.be (tot 2 weken voor het evenement zijn naamswijzigingen mogelijk).

Dresscode
T-shirts, afgesleten broeken en sportschoenen laat je wel best in je kleerkast. Dames komen elegant en heren in stijl.

Slotjes & sleuteltjes???
Natuurlijk brengen we onze superpraktische slotjes en sleuteltjes mee. Dat zijn namelijk handige gespreksstarters en stilaan het handelsmerk van onze SmartDrinks en Smartparty's. Hoe het werkt? Bij aankomst krijgen de dames een slotje (en een reservesleuteltje om het weer los te krijgen bij vertrek) overhandigd dat ze ergens zichtbaar op hun party outfit of handtas kunnen bevestigen. De heren krijgen enkel een sleuteltje. Aan jou om zoveel mogelijk combinaties uit te proberen en te ontdekken of het "klikt". Je zal niet alle slotjes kunnen kraken, maar een fijne babbel heb je sowieso. Krijg je een slotje open, dan mag je deze voor een Win For Life komen inwisselen.

Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren:

DatumRegioLeeftijdVrouwelijkPlaatsMannelijkPlaats
30/01Leuven43-53j Volzet Bijna volzet
30/01Leuven28-38j Volzet Volzet
05/02Hasselt28-35j Ja Volzet
06/02Kempen (Geel)43-53j Volzet Bijna volzet
10/02Hasselt45-55j Volzet Volzet
15/02Hasselt Versuzn.v.t. Ja Ja
25/02Leuven50-60j Volzet Ja
25/02Leuven23-33j Ja Volzet
27/02Sint-Truiden25-35j Ja Bijna volzet
05/03Hasselt22-30j Ja Volzet
Meer events »Verberg volzette events
Schrijf nu in