13/08 Speeddating Brussel, 25-35j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Bijna volzet
Mannelijk Plaats mannen Volzet

Leeftijd: 25-35j

Belgisch Stripmuseum/Centre Belge de La Bande Dessinée,
Zandstraat 20 Rue des Sables
1000 Brussel

zaterdag 13 augustus 2016 om 13:00

Prijs: € 25

Getuigenissen

 • Effenaf top

  “Langs deze weg even graag melden dat uw evenementen reuze gezellig zijn,effenaf top.Het mag al eens gezegd worden,” Kris - 53j

 • Correct & stipt

  “2X een goede ervaring gehad bij jullie. Correct en stipt :)” Yannick - 33j

 • Punctueel verzorgd

  “Duidelijke website, Discretie, Goede organisatie, alles punctueel verzorgd” Sandra - 42j

Museumlover en klaar om je visie te delen met andere single museumliefhebbers? 

Ben je single, spontaan en liefhebber van strips? Dan kan je zaterdag 13/08 maar best meteen in je agenda blokkeren. In het kader van de #100Masters - Topstukken van de Brusselse musea kan je je liefde voor kunst namelijk combineren met speed dating. SmartVibes organiseert namelijk een bijzondere speeddate in het stripmuseum. Aan gespreksstof binnen een inspirerende setting alvast geen gebrek tijdens deze special speeddate edition.

Wat je van deze museumdate mag verwachten

Om 13:00u ontvangen we je in het museum waar een gids ons vervolgens meeneemt voor een fascinerende rondleiding langsheen een aantal topstukken van het museum. De mannen en de vrouwen zullen een verschillende rondleiding krijgen en dus andere kunstwerken kunnen bewonderen.

Na de rondleiding van ongeveer 45 minuten verzamelen we in een prachtige zaal. Daar leggen we je eerst uit hoe de aansluitende speeddate sessie zal verlopen. We trakteren je op een sprankelend glaasje cava of een fris glaasje fruitsap en dan gaan we van start met deze bijzondere speeddate.

Je zal tijdens het speeddaten minstens 7 en maximum 11 mannen of vrouwen ontmoeten. Tijdens de gesprekjes van telkens 7 minuten kan je wat over jezelf vertellen of over de prachtige kunstwerken die je net daarvoor zag. Je hoeft in ieder geval niet lang te zoeken naar een interessant gespreksonderwerp!

Na 7 minuten klinkt de gong. Dat is het teken dat de heren mogen doorschuiven naar een volgend tafeltje en de volgende gesprekspartner. Halverwege lassen we een korte pauze in en tegen 16:30 u ongeveer heb je alle aanwezige vrijgezellen afzonderlijk ontmoet. 

Vrijgezel of célibataire?

Schrijf je je in voor dit event, dan kies je voor de Nederlandstalige rondleiding en speeddate. We organiseren op hetzelfde moment ook een Franstalige versie van dit event.

Schrik dus niet als ook de Franstalige singles zich na afloop even aan je komen voorstellen. We nodigen namelijk iedereen samen nog graag uit om even te blijven napraten en wie weet... samen nog een stapje in de wereld te zetten?

Verkies je een deelname aan onze Franstalige variant? Klik hier

Zandstraat 20, 1000 Brussel

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren:

DatumRegioLeeftijdVrouwelijkPlaatsMannelijkPlaats
15/10Brussel NL25-35j Ja Volzet
11/11Brussel FR25-35j Ja Bijna volzet
16/12Brussel NL25-35j Ja Volzet
Meer events »Verberg volzette events

Wat gebeurt er na de inschrijving?

 • Check meteen je mailbox, want je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging van je inschrijving.
 • Je bent deze bijzondere afspraak toch niet vergeten? We sturen je daags voor het event toch nog even een reminder om helemaal zeker te zijn.
 • Op de dag van het event staat de SmartVibes moderator je op de locatie op te wachten. Hij/zij legt je haarfijn uit hoe het event verder zal verlopen en blijft de hele tijd aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.
 • Na de ontmoetingen nog even blijven napraten met andere kandidaten? Zeker doen!
 • Daags na het event kan je via de SmartVibes website aanduiden welke kandidaten je beter zou willen leren kennen. Aan jou om te beslissen wie eventueel je contactgegevens mag ontvangen als de interesse wederzijds blijkt.