SmartParty's en drinks tijdens de Valentijnsweek: Boek nu

Party's in West-Vlaanderen en in Antwerpen

Drinks in Gent en in Hasselt

Ontdek en boek!

13/02 SmartParty Valentijn met walking dinner

Vrouwelijk Plaats vrouwen Bijna volzet
Mannelijk Plaats mannen Bijna volzet

Leeftijd: n.v.t.

Café Local
Waalse Kaai 25
2000 Antwerpen

zaterdag 13 februari 2016 om 19:30

Prijs: € 68

Valentine Fever party in Antwerpen

Op zaterdag 13 februari is het harten troef in Antwerpen. Dan huurt SmartVibes discotheek Café Local namelijk weer volledig af voor een indrukwekkende singles only Valentijnsparty.

Je kan vanaf 21:30 u komen feesten op de party vibes van DJ Davidov die je ongetwijfeld kent van Tomorrowland, Pukkelpop of Carré, maar je kan het Valentijnsweekend ook extra stijlvol inzetten door in te schrijven voor deze party mét voorafgaande walking dinner.

Het menu is om je vingers bij af te likken (neem hier maar even een kijkje wat op het menu staat) en dat is niet de enige reden waarom je deze walking dinner niet wil missen. Het is namelijk een uitgelezen kans om al even kennis te maken met andere singles voor het feestgedruis losbarst. Van stipt 19:30 u tot 21:30 u creëren we met heerlijke gerechten en sfeervolle achtergrondmuziek de ideale setting om al wat gesprekjes aan te knopen.

We voorzien ook weer een handige spraakmaker

Zoals gebruikelijk zorgt SmartVibes zelfs voor een ludieke gespreksstarter. Alle single dames ontvangen bij aankomst een slotje om zichtbaar aan hun party outfit te bevestigen. De heren krijgen een sleuteltje overhandigd. Aan jullie om zoveel mogelijk combinaties uit te proberen. Niet alle slotjes zullen openen, maar dat wil niet zeggen dat het niet "klikt"!

Deze lock-and-keys zijn handige instrumenten om vlot aan de praat te geraken, maar het is aan jou om ook het telefoonnummer van je favoriete single(s) te bemachtigen.

De kleur van de slotjes heeft ook een betekenis. Daar kan je namelijk de leeftijdscategorie van je gesprekspartner uit afleiden.

Ps: Heb je een slotje kunnen openen? Passeer dan zeker samen langs de inkombalie, want daar hebben we een leuke attentie voor jullie klaarliggen.

Praktische info

Voor wie
Party exclusief voorbehouden voor singles van +21 jaar

Wanneer

  • Zaterdag 13 februari 2016
  • Ingeschreven voor de walking dinner en party? Dan verwachten we je stipt om 19:30 u.
  • Singles die enkel voor de party hebben ingeschreven, zijn welkom vanaf 21:30 u.
  • Voorzien einde 04:00 u

Locatie
Discotheek Café Local | Waalse Kaai 25 | 2000 Antwerpen

Tickets

  • Enkel verkrijgbaar in voorverkoop op de SmartVibes website. Wacht niet te lang om je ticket te reserveren, want de plaatsen zijn beperkt en op = op!
  • Via deze pagina kan je inschrijven voor de party mét walking dinner. Wil je enkel inschrijven voor de party vanaf 21:30 u zonder maaltijd, klik dan hier.
  • Bruisend welkomstdrankje is inbegrepen.
  • Voor wie ingeschreven is voor de walking dinner is ook de drank inbegrepen van 19:30 tot 21:30.
  • Je hebt geen lidkaart nodig. SmartVibes huurt Café Local helemaal af.

Dresscode
Met een stijlvolle en leuke party outfit maak je vast meer indruk dan met saaie t-shirts en sportschoenen;-)

WaalseKaai 25, 2000 Antwerpen