Ben jij onze nieuwe speeddate event host?

Wij zoeken enthousiaste hosts voor regio Kempen

Lees meer »

09/02 SmartDrink Leuven

Vrouwelijk Plaats vrouwen Laatste plaatsen
Mannelijk Plaats mannen Laatste plaatsen

Leeftijd: n.v.t.

De Hoorn
Machinezaal
Sluisstraat 79
B-3000 Leuven

vrijdag 9 februari 2018 om 19:00

Prijs: EUR 33

Dat de singles only drinks van SmartVibes doorgaans razendsnel uitverkocht zijn, is niet verwonderlijk. Waar anders ontmoet je zoveel leuke singles op 1 enkele avond tijd?

OVER DEZE SINGLES ONLY DRINK

Deze keer worden we op vrijdag 09/02/2018 verwelkomd in de machinezaal van Brouwerij De Hoorn in Leuven voor een avond vol gezellige babbels. Een gelegenheidslocatie met een verhaal, want deze industriële feestzaal was vroeger het kloppende hart van de brouwzaal van Stella Artois.

HET SMARTDRINK CONCEPT

We brengen een heleboel singles samen in een gezellig kader voor een avond vol boeiende ontmoetingen en gesprekjes bij een drankje. Zoals gebruikelijk zorgt SmartVibes voor een toplocatie, een interessante gastenlijst, sfeervolle achtergrondmuziek en handige gespreksstarters. Daarna is het aan jou om je favoriete singles aan te spreken en contactgegevens te scoren.

SLOTJES & SLEUTELTJES

De slotjes en sleuteltjes zijn de perfecte ijsbreker. Elke dame krijgt bij aankomst een slotje, de heren een sleuteltje. Aan jou om op jacht te gaan en te ontdekken of het "klikt". Sommige combinaties zullen openen, anderen niet, maar de babbel is sowieso gestart. Als je een slotje kan kraken, mag je bovendien een Win For Life kraslotje komen halen (max. 1 / deelnemer / avond). Er valt dus heel wat te winnen vanavond! Tip: Aan de slotjes en sleuteltjes kan je ook ongeveer de leeftijd van je gesprekspartner afleiden zodat je die vervelende vraag niet meer hoeft te stellen.

PRAKTISCHE INFO

  • Deze drink is exclusief voorbehouden voor singles van alle leeftijden. 
  • Tickets enkel in voorverkoop verkrijgbaar via smartvibes.be. Die hoef je niet af te drukken, je naam zal na inschrijving op onze guest list verschijnen. 
  • In de prijs van 13 euro zit je inkom en wat fingerfood inbegrepen. 
  • Casual chic is de juiste keuze vanavond. Je mag recht na het werk afzakken in je work outfit of eerst een iets feestelijkere plunje uit de kast trekken. Aan jou de keuze.
  • Op Facebook vind je dit evenement hier terug

DEZE DRINK MAAKT DEEL UIT VAN ONZE VALENTIJNSWEEK

Sluisstraat 79, Leuven
2
6
5
2
4
Singles gingen je voor!
HomeKalenderInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen