08/11 SmartDrink Kortrijk

Vrouwelijk Plaats vrouwen Bijna volzet
Mannelijk Plaats mannen Bijna volzet

Leeftijd: n.v.t.

't Wit Kasteel
Doorniksesteenweg 210
8500 Kortrijk

vrijdag 8 november 2019 om 19:00

Prijs: € 13

Ready to meet? Kom dan op vrijdag 08/11 naar de after-work drink exclusief voor singles!

Voor deze gezellige afterwork drink verwachten we jullie in de prachtige locatie  "'t Wit Kasteel" in Kortrijk.

Uiteraard voorzien we ook deze keer wat borrelhapjes en een ijsbreker waarmee je gemakkelijk een gesprek kan aanknopen met de singles van je keuze. De dames krijgen een slotje en de heren een sleuteltje. Sommige sleutel/slot combinaties zullen openen, anderen niet, dus zit er maar 1 ding op. Zoveel mogelijk slotjes proberen loont, want wanneer en slot op een sleutel past mag je een Win For Life komen halen!

Het wordt in ieder geval een bruisende after-work drink! Wil je zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang om in te schrijven, want de beschikbaarheid is beperkt!

Praktische info

Place-to-be
't Wit Kasteel
Doorniksesteenweg 210
8500 Kortrijk

Timing
Entrance open from 19:00
Doors open until 01:00 am

Who's invited?
Deze after-work drink is voor singles only!

Dresscode
Kraagje voor de heren verplicht. Elegant voor de dames. Met T-shirt en/of sportschoenen zal je hier geen harten veroveren.

Tickets
Voor dit event moet je vooraf inschrijven via de SmartVibes website. De plaatsen zijn beperkt en enkel voor singles die vooraf geregistreerd hebben, zullen de deuren opengaan. We versturen geen tickets, maar schrijven je naam op onze guest list.

Prijs
Inkom: 13 euro. Dit omvat toegang en wat fingerfood.

Wat is het verschil met een SmartParty?
Een SmartDrink is kleinschaliger dan een SmartParty. Op een SmartDrink zijn er doorgaans 100 à 200 deelnemers. Verder gaat een SmartDrink steeds door in een trendy bar en niet in een discotheek/ruime feestzaal. Op een SmartParty wordt er stevig gedanst, bij een SmartDrink draait het allemaal om leuke babbels bij een lekker drankje. Ons concept met sleuteltjes/slotjes en Win For Lifes zal je wel zowel op drinks als op party's tegenkomen.

 

t wit kasteel