08/02 Gent - St-Jorishof, 40-50j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Volzet
Mannelijk Plaats mannen Bijna volzet

Leeftijd: 40-50j

Sint-Jorishof / Cour St Georges
Botermarkt 2
9000 Gent

donderdag 8 februari 2018 om 19:30

Prijs: € 36

Getuigenissen

 • Zo blij

  “Ik zo blij ben dat ik Bert ontmoet heb.” Veerle - 37j

 • Leuke manier

  “Leuke manier om mensen te ontmoeten. ” Julie - 52j

 • Efficiente formule

  “interessante en efficiente formule” Marc - 47j

Als je komt speeddaten in Gent zullen ongetwijfeld niet alleen de andere kandidaten, maar ook de speeddate locatie indruk op je maken. De SmartVibes speeddates in Gent gaan namelijk door in het historische pand Sint-Jorishof.

De rijke geschiedenis van deze locatie komt je meteen bij binnenkomst al tegemoet. Het gebouw dateert immers al van 1228 en de huidige eigenaars hebben zoveel mogelijk oorspronkelijke elementen in hun oude glorie hersteld. Het pand staat bekend als het oudste gasthof van Europa en heeft ook heel wat jaren als uitvalsbasis gediend voor de prestigieuze schuttersgilde. Ook heel wat prominente figuren, zoals Keizer Karel, Maria van Bourgondië en Napoleon himself, hebben hier trouwens vertoefd.

Tegenwoordig is het Sint-Jorishof een plek waar zowel Gentenaars als toeristen (en uiteraard singles) graag vertoeven. Je kan er namelijk genieten van een gigantische, frisse kroes in het biercafé of culinair genieten van Vlaamse klassieke gerechten zoals stoverij en waterzooi in de brasserie. In het Beef-Eater vleesrestaurant kan je zelfs smullen van een heerlijke gerijpte entrecôte.

In de zomer is ook het terras op de gezellige binnenkoer een echte trekpleister voor een gezellige babbel of een tof concert in de schaduw van het Belfort.

Schrijf nu in

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren:

DatumRegioLeeftijdVrouwelijkPlaatsMannelijkPlaats
08/02Gent - St-Jorishof40-50j Volzet Bijna volzet
03/04Antwerpen40-50j Ja Ja
16/05Gent - St-Jorishof40-50j Ja Ja
30/05Brugge40-50j Ja Ja
02/08Gent - St-Jorishof40-50j Ja Ja
22/10Gent - St-Jorishof40-50j Ja Ja
24/10Brugge40-50j Ja Ja
Meer events »Verberg volzette events
Schrijf nu in

Wat gebeurt er na de inschrijving?

 • Check meteen je mailbox, want je ontvangt direct een bevestiging van je inschrijving.
 • Je bent je afspraak op onze speeddating toch niet vergeten? Daags voor het event sturen we toch nog even een reminder.
 • Op de dag van de speed date staat de SmartVibes moderator je op de locatie op te wachten. Hij/zij zal je meteen je drankbonnetjes overhandigen en een woordje uitleg geven over het verdere verloop van de avond en dan gaan we van start!
 • Na de speed date nog even met de andere deelnemers napraten aan de bar? Doen!
 • Vergeet de dag nadien niet om via deze website je matches in te geven. We zijn benieuwd wie je graag opnieuw wil ontmoeten en of de klik wederzijds was. Als dat zo was, krijg je trouwens een mailtje met de gegevens van je gesprekspartner zodat je hem/haar kan contacteren om een afspraakje in te plannen.

Bereikbaarheid

Het Sint-Jorishof vind je recht tegenover het stadhuis en politiebureau van Gent op een steenworp van het Belfort. Je kan je wagen parkeren in de omliggende straten of in een van de betaalparkings op de Reep, de Vrijdagsmarkt of in parking Sint-Michiels.

Met het openbaar vervoer naar deze speeddate locatie afzakken, is zeker ook geen slecht idee. Heel wat bussen en trams stoppen vlak aan het Belfort en ook Sint-Jacobs is een drukke halteplaats van De Lijn.