03/10 Kortrijk, 25-35j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Ja
Mannelijk Plaats mannen Volzet

Leeftijd: 25-35j

Cybo Kortrijk
Sint-Jorisstraat 2
8500 Kortrijk

woensdag 3 oktober 2018 om 19:30

Prijs: € 29

Getuigenissen

 • Eigenlijk niets op aanmerken

  “Het is een zeer goeie organisatie en ik kan er eigenlijk niets op aan merken.” Elke - 26j

 • Vlekkeloos georganiseerd

  “Wij willen hiermee onze dankbaarheid uitspreken voor de steeds vlekkeloos georganiseerde speeddates van SmartVibes en de bijzonder handige aanvulling daarop in de vorm van SmartBeat.” Stijn - 34j

 • Correct & stipt

  “2X een goede ervaring gehad bij jullie. Correct en stipt :)” Yannick - 33j

Een gemoedelijk sfeertje in café Cybo

Voor de West-Vlaamse speeddaters heeft SmartVibes met café Cybo een elegante en gezellige speeddate locatie uitgekozen. Van zodra je binnen wandelt, springt de ruime bar meteen in het oog. Daar verwachten we je voor een drankje en een babbel op het einde van de avond, maar eerst trekken we naar de ruime bovenverdieping. Daar zal je namelijk alle kandidaten persoonlijk ontmoeten tijdens de speeddate sessie.

Aan jou om de aandacht en je ogen op je gesprekspartners gericht te houden en dat wordt zeker geen gemakkelijke opgave. Het uitzicht op het majestueuze Schouwburgplein mag er ook wel zijn.

Nog op zoek naar een tof adres voor je eerste date? Ook dan is café Cybo een echte aanrader. Zeker in de zomer, want het prachtige terras is een heerlijk plekje om te genieten van een drankje en een goed gesprek.

Schrijf nu in

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren:

DatumRegioLeeftijdVrouwelijkPlaatsMannelijkPlaats
03/10Kortrijk25-35j Ja Volzet
17/10Brugge25-35j Bijna volzet Volzet
08/11Kortrijk25-35j Ja Volzet
13/12Kortrijk25-35j Ja Ja
17/12Brugge25-35j Ja Volzet
Meer events »Verberg volzette events
Schrijf nu in

Wat gebeurt er na de inschrijving?

 • Check meteen je mailbox, want je ontvangt direct een bevestiging van je inschrijving.
 • Je bent je afspraak op onze speeddate toch niet vergeten? Daags voor het event sturen we toch nog even een reminder.
 • Op de dag van de speed date staat de SmartVibes moderator je op de locatie op te wachten. Hij/zij zal je meteen je drankbonnetjes overhandigen en een woordje uitleg geven over het verdere verloop van de avond en dan gaan we van start!
 • Na de speed date nog even met de andere deelnemers napraten aan de bar? Doen!

Bereikbaarheid

De SmartVibes speeddate locatie in Kortrijk is bijzonder gemakkelijk te vinden. Café Cybo ligt namelijk op wandelafstand van het station en kijkt uit op het statige Schouwburgplein. Waarschijnlijk kan je je auto in geen tijd kwijt in de omliggende straten. Lukt dat niet, dan heb je nog altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De stationsparking en betaalparking Schouwburg zijn namelijk slechts 1 straat van deze speeddate locatie verwijderd. Ook vanuit Roeselare ben je via de E403 vlot op de speeddating locatie.

Ook met het openbaar vervoer kan je gemakkelijk naar Cybo afzakken. Er stoppen immers heel wat treinen en bussen aan het station en dan hoef je slechts 2 minuutjes te wandelen naar je speeddate ervaring.