SmartDrink in Mechelen op 23 februari

Gezellige after-work drink voor singles only

Meer info >>

Masterclass over Offline Dating

Vrouwelijk Plaats vrouwen Ja
Mannelijk Plaats mannen Ja

Leeftijd: n.v.t.

Thonetlaan 110
Antwerpen linkeroever

donderdag 2 maart 2017 om 19:00

Prijs: € 60

De SmartVibes "offline dating" master class

You only get 1 chance to make a first impression

Bij offline dating hangt het succes van je flirtpogingen bijna volledig af van de eerste indruk die je nalaat. Een single dame aanspreken op café, verschillende singles ontmoeten tijdens een speeddate avond of contact maken via lichaamstaal op de dansvloer.... Het is niet altijd even gemakkelijk om in deze situaties voldoende zelfvertrouwen uit te stralen, de juiste dingen te zeggen en tegelijkertijd te onderzoeken of de interesse wederzijds is. In de SmartVibes masterclass over "offline dating" leer je hoe je een positieve en memorabele eerste indruk nalaat en hoe je nadien de aandacht van je favoriete single vasthoudt.

We gaan eerst analyseren welke eerste indruk jij nu nalaat. Zet je schrap voor pijnlijk eerlijke feedback! Uiteraard krijg je als beloning wel de praktische tips die je nodig hebt om je verbale en non-verbale communicatie bij te spijkeren. Onze dating coach laat je deze praktische tips trouwens meteen uitproberen tijdens interactieve oefeningen met de andere deelnemers zodat je bij je eerstvolgende offline dating contact niet alleen de theorie in je hoofd hebt, maar ook de praktische uitvoering met een geoefende natural flair kan brengen.

Wat we gaan leren

  • Waarop letten als je je kleerkast open trekt om een date outfit uit te kiezen? Welke kledingstukken zijn slimme keuzes en welke laat je beter hangen voor een andere gelegenheid? Waarop letten single dames en heren het eerst en het meest en met welke accessoires kan je de aandacht daar houden waar jij ze wil?
  • Hoe nodig je singles subtiel uit tot een fijn gesprek met lichaamstaal? Hoe wek je onbewust hun interesse? En hoe moet je de lichamelijke reacties van de andere correct interpreteren? Hoe weet je of hij/zij net zoveel interesse heeft in jou?
  • Hoe geraak je aan de praat zonder kleffe openingszinnen? Hoe stel je jezelf best voor en wat zeg je beter niet?
  • Hoe houd je het gesprekje aan de gang en welke vragen kan je wel of niet stellen? Hoe pas je actief luisteren toe in de praktijk?

Voor wie?

Op deze workshop is iedereen welkom. Als je maar single bent uiteraard en openstaat voor nieuwe ideeën, eerlijke feedback en interactief contact met de andere single deelnemers. Ook qua leeftijd zijn er geen restricties. Alle singles van 18 tot 99 jaar kunnen zich voor deze masterclass inschrijven.

Praktische info

  • Deze workshop gaat 's avonds door van 19:00 u tot ongeveer 22:30 u.
  • Eten is niet voorzien, dus vul je maag voor je naar dit event afzakt. Water en koffie zijn wel inbegrepen in de deelnameprijs. 
  • Voor deze workshop verwachten we je op een neutrale en discrete gelegenheidslocatie in de Thonetlaan 110 - 2050 Antwerpen. Dat is vlakbij de voetgangerstunnel.
  • Inschrijven kan enkel online via smartvibes.be. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.