Hoe laat je een vrouw verliefd op je worden

Overvalt verliefdheid je? Ja zullen we volmondig zeggen. Maar kunnen we het niet een handje helpen?

Verliefdheid op zich is te herleiden tot een chemisch proces in de hersenen. Eens je weet, hoe je deze stoffen kunt activeren, is het mogelijk de ander verliefd op je te laten worden.

1. Breng tijd met elkaar door:

Door samen tijd met elkaar door te brengen, kun je de ander laten zien dat jij ervoor kunt zorgen dat alle (of vele) dromen vervuld kunnen worden.

Hoe meer tijd je dus met de ander mag doorbrengen, hoe vaker de laatste bevestiging van haar behoeftes kan ontdekken.

Om de vonk te laten overslaan moet je soms gewoon geduldig blijven wachten. Op een dag springt ze misschien gewoon over. Om deze reden zou 4% van de werkenden verliefd op een collega zijn.

2. Doe samen iets gevaarlijks:

Wie ongeduldig is, kan proberen het chemisch proces te stimuleren. Eén van de stoffen die verliefden aanmaken is adrenaline.

Laat het net deze stof zijn die extra wordt aangemaakt in ietwat gevaarlijke of onbekende situaties of op momenten dat we alert moeten zijn.

Doe samen iets ongewoons: ga samen naar een pretpark, doe een rit in de achtbaan, maak een jungletocht, ga bergbeklimmen en laat je vallen of kijk samen naar een thriller.

3. Sport samen intensief:

Eén van de andere chemische stoffen die bij verliefdheid vrijkomt zijn serotonine, dopamine en endorfinen.

En het klinkt toevallig maar net tijdens inspannende lichaamsbewegingen zoals sporten stijgt het aantal van deze stoffen in het lichaam.

Maak indruk door je intelligentie en vaardigheden!

Mannen die een vrouw onder de indruk krijgen staan met één been in de finale. Laat haar zien dat je slim bent. Bijv. door het spreken van een taal. Doe een taalcursus frans (bijv. hier http://www.thuis-opleiding.nl/talen/frans/ en voer haar mee in een vreemde taal. Of ben literair en maak mooie woordspreuken. Het klinkt misschien ouderwets, maar een vleugje romantiek is nooit weg.

This entry was posted in dating advies, liefdestips, Tips voor hem. Bookmark the permalink.

Comments are closed.