Hoe een vakantielief versieren

Zon, een andere omgeving, nieuwe mensen om je heen en een relaxte sfeer met een vleugje alcohol. De vakantie biedt je de ideale ingrediënten om nieuwe contacten te leggen en vrouwen te versieren.

De beste plaatsen om tijdens je vakantie vrouwen te versieren zijn het zwembar, het strand of de bar.

Hoe scoor je snel in het versieren van een vakantielief?

1. Kijk naar je eigen gedrag. Lig je graag aan het zwembad of strand? Kijk je graag naar het schoon volk dat passeert? Je bent waarschijnlijk niet de enige die zo denkt. Doe daarom wat aan sport voor je op vakantie vertrekt of volg een dieet zodat die overtollige kilo’s niet langer zichtbaar zijn. Uiterlijk is niet alles, maar het is wel het eerste waar mensen aan het zwembad of op het strand naar kijken.

2. Doe kleding aan die opvalt, modieus en ook stijlvol is. De zoektocht naar een vakantielief dient snel te gaan want binnen een week ben je misschien al terug weg. De eerste selectie wordt op het uiterlijk gemaakt en snel opvallen met je kleren is dus handig.

3. Ga werken in de plaatselijke bar of als jetski- of surfinstructeur. Op deze plaatsen komen vele mensen samen om iets te bestellen, info te vragen of naar een vakantieliefde te zoeken.

4. Versier iemand die pas enkele dagen of een week na jou is aangekomen. Zorg er voor dat je de weg en de leukste plekjes al kent zodat je als plaatselijke gids kunt optreden en haar alles kunt laten zien.

5. Neem een speciaal attribuut mee om voor sfeer te zorgen op vakantie, een gitaar, een limbokoord, of zelfs een ouderwetse boek kaarten: wie de sfeer erin brengt en voor amusement zorgt in de groep wordt altijd graag gezien…

Verras je geliefde of val ook voor iemand op vakantie door een luxe, romantische reis te boeken naar een mooie romantische bestemming.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.