Dating in België

De laatste decennia is dating in België sterk populair geworden. Mede door de sterke groei en de nieuwe mogelijkheden van het internet ontstond er een ander manier van dating. België kent ook sinds enkele jaren het televisieprogramma Boer zoekt vrouw. In dit Nederlands-Belgische dating programma gaan vrijgezelle boeren op zoek naar een partner om hun leven mee te delen op de boerderij. Elk seizoen trekt dit programma weer vele kijkers wat nog maar eens bevestigd dat dating België populair blijft.

dating in belgie

Nieuwe vorm van dating België

SmartVibes heeft in België een vernieuwende vorm van dating neergezet. Als vrijgezel kun je je eenvoudig aanmelden via de datingsite. SmartVibes verzamelt de inschrijvingen en organiseert vervolgens een ontmoetingsavond voor zeven mannen en zeven vrouwen. Voor het leggen van contact wordt gebruik gemaakt van speed dating. Belgie heeft vijf steden waarin deze avonden worden georganiseerd, namelijk Antwerpen, Hasselt, Brugge, Leuven en Gent. De speeddates duren elk zeven minuten en zorgen ervoor dat alle vrijgezellen met elkaar in contact komen.

Dating in België: Oost, West Vlaanderen, Antwerpen, Gent, Brugge, Hasselt, Leuven

Dating in België via SmartVibes zorgt niet alleen voor gezellige dating momenten. Ook de kansen op een succesvolle relatie zijn groot. In de eerste plaats ontmoet je vrijgezellen uit je eigen omgeving, ondanks dat het om dating via internet gaat. SmartVibes richt zich namelijk enkel op dating België.

In de tweede plaats heb je bij jullie eerste contact gelijk een persoonlijke ontmoeting. Hiermee krijg je een vele malen betere indruk van de partner dan wanneer je enkel een foto of omschrijving van iemand zijn hobby's ziet. Het persoonlijke contact zorgt ook voor interactie, omdat je in een gesprek gelijk vragen kunt stellen aan jouw date.

Ben jij ook op zoek naar dating in België? Nieuwe contact leggen op een leuke manier met daarbij de kans op een succesvolle relatie? En dat allemaal in je eigen stad of streek?

Doe ook mee aan dating in België >>

_________________________________________________________________

Ervaringen met SmartVibes

Lees ook wat andere mensen van speeddaten met SmartVibes vonden:

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.