Ben jij onze nieuwe speeddate event host?

Wij zoeken enthousiaste hosts voor regio Kempen

Lees meer »

23/05 Smartparty Soirée d'Anvers

Vrouwelijk Plaats vrouwen Laatste plaatsen
Mannelijk Plaats mannen Laatste plaatsen

Leeftijd: n.v.t.

Café Local
Waalse Kaai 25
2000 Antwerpen

zaterdag 23 mei 2015 om 21:30

Prijs: EUR 33

See you @ Soirée d'Anvers?

Zij die erbij waren op de vorige SmartParty's weten intussen dat de singles only party's van SmartVibes een niet te missen afspraak zijn. De feestlocaties zitten keer op keer vol met enkele honderden singles, die net zoveel zin hebben in een stevig feestje als jij.

Ook de Soirée d'Anvers wordt opnieuw een onvergetelijke party met alles erop en eraan. Er zal een feestelijk welkomstdrankje voor je klaarstaan en ook de resident DJ van Café Local zal de temperatuur op de dansvloer zeker doen stijgen, dus begin je dansmoves maar al te oefenen!

Zoals gebruikelijk zorgt SmartVibes ook voor een ijsbreker van formaat. Met het lock-and-key principe hoef je niet meer op zoek naar de perfecte openingszin om een leuk gesprekje aan te knopen...

Slotjes, sleuteltjes... Huh?

Bij aankomst ontvangen alle single ladies een slotje dat ze ergens zichtbaar aan hun party outfit zullen bevestigen. De heren krijgen een sleuteltje en kunnen slotjes trachten te openen. Niet alle combinaties zullen openen, maar dat wil niet zeggen dat het niet "klikt"! 

De sleutels en slotjes zijn gewoon een tool om gemakkelijk aan de praat te geraken. Of je een telefoonnummer weet te scoren? Dat hangt van jou af!

Waar is da feestje?

Voor wie
Single, +21 jaar en klaar om te feesten? You're definitely welcome!

Datum 

zaterdag 23 mei 2015
Start @ 21:30 PM
Party ends @ 04.00 AM

Locatie
Het recent vernieuwde Café Local op het Antwerpse Zuid
Waalsekaai 25 | 2000 Antwerpen

Ook interessant om weten
• Je kan voor de deur parkeren op de Gedempte Zuiderdokken. Op het plein is parkeren gratis, aan de zijkanten loop je best de parkeermeters niet voorbij.
• Gratis vestiaire

Tickets
• Party: 19 euro
• Enkel in voorverkoop via de SmartVibes website verkrijgbaar! Be fast, want op = op! Het is niet mogelijk om aan de kassa te betalen.
• Neen, je hebt geen lidkaart nodig vanavond. SmartVibes huurt Café Local namelijk volledig af voor deze singles only party.
• Er worden geen tickets verstuurd. Je komt na inschrijving op onze guest list terecht. Bij aankomst geef je je naam door dewelke wij op onze guest list afpunten. Wel ontvang je een inschrijvingsbevestiging via email.

Dresscode
Duik in je kleerkast en kies je ultieme party outfit uit. Een sexy jurkje of een net hemd laat een betere indruk na dan T-shirt en sportschoenen...

 

WaalseKaai 25, 2000 Antwerpen
2
6
5
2
3
Singles gingen je voor!
HomeKalenderInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen