Ben jij onze nieuwe speeddate event host?

Wij zoeken enthousiaste hosts voor regio Kempen

Lees meer »

18/09 Culture Club Gent

Vrouwelijk Plaats vrouwen Laatste plaatsen
Mannelijk Plaats mannen Laatste plaatsen

Leeftijd: n.v.t.

vrijdag 18 september 2015 om 21:30

Prijs: EUR 33

Opgelet: Via deze pagina schrijf je in voor de party ZONDER pre-event

Inschrijving voor de party met pre-event, klik hier.

Smartparty voor singles only

Na Café Local in Antwerpen en het Feestpaleis in Beervelde is deze keer Culture Club in Gent aan de beurt. Op vrijdag 18 september huurt SmartVibes deze locatie volledig af voor een stevig feestje met singles only. De resident DJ zorgt voor aanstekelijke dansvibes tot in de vroege uurtjes.

Ook deze keer voorzien we handige spraakmakers

De slotjes en sleuteltjes zijn ook deze editie weer van de partij. Met deze tools knoop je in geen tijd een gesprekje aan met andere singles. Hoe het werkt? De heren ontvangen bij aankomst een sleuteltje en de dames een slotje dat ze ergens zichtbaar aan hun party outfit bevestigen. Het is aan jullie om op jacht te gaan en zoveel mogelijk combinaties uit te testen. Sommige zullen openen, anderen niet, maar intussen heb je in ieder geval een gesprekje aangeknoopt...

Je kan mét of zonder single vriend(inn)en naar deze party afzakken!

Een dik uur voordat het feestgedruis losbarst, voorzien we een pre-event, speciaal voor singles die alleen door onze party deuren stappen. Juist, je KAN met je single vrienden afspreken om samen naar deze party te komen, maar het MOET niet. Ook alleen komen, is perfect mogelijk.
Tijdens het pre-event kan je contact leggen met andere vrijgezellen die, net zoals jij, alleen naar deze party zijn afgereisd. Je leert tijdens het pre-event op een leuke en georganiseerde manier dus verschillende singles kennen met wie je een uurtje later de dansvloer kan gaan veroveren.
Opgelet: de plaatsen voor dit pre-event zijn beperkt, dus wacht niet te lang om je hiervoor in te schrijven! Kies in ons inschrijvingsformulier voor 'Culture Club Gent met pre-event' als je hieraan wilt deelnemen. Wens je hier niet aan deel te nemen dan kies je in ons inschrijvingsformulier voor 'Culture Club Gent zonder pre-event'.

Samengevat:
Kom je dus met vrienden of ken je al mensen die naar de SmartParty komen: Kies dan voor een deelname zonder pre-event.
Kom je alleen en wens je van te voren al eens kennis te maken met anderen die ook zonder kennissen naar het feest komen: Kies dan voor een deelname met pre-event.

Party details

Invited
Deze party is exclusief voorbehouden voor 21+ singles

Datum
Vrijdag 18 september 2015
Pre-event voor singles die alleen naar de party komen @ 20:00 pm
Party doors open @ 21:30 pm
Party ends @ 04:00 am

Locatie
Culture Club | Afrikalaan 174 | 9000 Gent

Tickets
• Party: 19 euro
• Tickets zijn enkel in voorverkoop via de SmartVibes website verkrijgbaar. Wacht niet te lang om je party toegang te bestellen, want op = op!
• Je krijgt geen tickets toegestuurd maar je naam zal na inschrijving op onze guest list verschijnen. Bij aankomst geef je dus je naam door.

Ook interessant om weten
• Party vibes door Culture Club resident DJ.
• We trakteren je bij aankomst op een sprankelend welkomstdrankje.
• Je vindt vast een parkeerplek in de Afrikalaan en er is ook een vestiaire voorzien.

Dress to impress
Vergeet boring T-shirts of gymschoenen en haal je party outfit uit de kast. Een net hemd of een leuke party dress zullen meer harten veroveren.

Schrijf nu in zonder deelname aan pre-event!

2
6
5
2
3
Singles gingen je voor!
HomeKalenderInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen