Ben jij onze nieuwe speeddate event host?

Wij zoeken enthousiaste hosts voor regio Kempen

Lees meer »

13/11 Cafe Local zonder pre-event

Vrouwelijk Plaats vrouwen Laatste plaatsen
Mannelijk Plaats mannen Laatste plaatsen

Leeftijd: n.v.t.

vrijdag 13 november 2015 om 21:30

Prijs: EUR 33

Opgelet: Via deze pagina schrijf je in voor de SmartParty zonder pre-event.

SmartParty voor singles only

Zij die erbij waren op de vorige SmartParty's weten intussen dat de singles only party's van SmartVibes een niet te missen afspraak zijn. De feestlocaties zitten keer op keer vol met enkele honderden singles, die net zoveel zin hebben in een stevig feestje als jij.

Het vorig feest op 18 september te Gent was alvast een succes en daarom doen we deze nog eens over in Antwerpen.

Ook de Soirée d'Anvers wordt opnieuw een onvergetelijke party met alles erop en eraan. Er zal een feestelijk welkomstdrankje voor je klaarstaan en ook DJ Davidov (Tomorrowland, Carré, Pukkelpop,...) zal de temperatuur op de dansvloer zeker doen stijgen, dus begin je dansmoves maar al te oefenen!

Zoals gebruikelijk zorgt SmartVibes ook voor een ijsbreker van formaat. Met het lock-and-key principe hoef je niet meer op zoek naar de perfecte openingszin om een leuk gesprekje aan te knopen...

Slotjes, sleuteltjes... Huh?

Bij aankomst ontvangen alle single ladies een slotje dat ze ergens zichtbaar aan hun party outfit zullen bevestigen. De heren krijgen een sleuteltje en kunnen slotjes trachten te openen. Niet alle combinaties zullen openen, maar dat wil niet zeggen dat het niet "klikt"! 

De sleuteltjes en slotjes zijn vooral bedoeld als spraakmaker, maar het loont echt de moeite om op slotjesjacht te gaan! Een gekraakt slotje levert je namelijk een Win For Life kraslotje op. Wat je hiervoor moet doen? Gewoon even samen naar de inkom afzakken en het slotje (met reservesleutel) en de passende sleutel komen omruilen. Wie weet ga je dus wel met meer dan alleen een telefoonnummer naar huis...

Je kan mét of zonder single vriend(inn)en naar deze party afzakken!

Een dik uur voordat het feestgedruis losbarst, voorzien we een pre-event, speciaal voor singles die alleen door onze party deuren stappen. Juist, je KAN met je single vrienden afspreken om samen naar deze party te komen, maar het MOET niet. Ook alleen komen, is perfect mogelijk.
Tijdens het pre-event kan je contact leggen met andere vrijgezellen die, net zoals jij, alleen naar deze party zijn afgereisd. Je leert tijdens het pre-event op een leuke en georganiseerde manier dus verschillende singles kennen met wie je een uurtje later de dansvloer kan gaan veroveren.

Opgelet: de plaatsen voor dit pre-event zijn heel beperkt, dus wacht niet te lang om je hiervoor in te schrijven! Kies in ons inschrijvingsformulier voor 'Cafe Local met pre-event' als je hieraan wilt deelnemen. Wens je hier niet aan deel te nemen dan kies je in ons inschrijvingsformulier voor 'Cafe Local Gent zonder pre-event'.

Samengevat:
Kom je dus met vrienden of ken je al mensen die naar de SmartParty komen: Kies dan voor een deelname zonder pre-event.
Kom je alleen en wens je van te voren al eens kennis te maken met anderen die ook zonder kennissen naar het feest komen: Kies dan voor een deelname met pre-event.

Waar is da feestje?

Voor wie
Single, +21 jaar en klaar om te feesten? You're definitely welcome!

Datum & uur
Vrijdag 13 november 2015
Pre-event voor singles die alleen naar de party komen @ 20:00 pm
Party doors open @ 21:30 pm
Party ends @ 04:00 am

Locatie
Het recent vernieuwde Café Local op het Antwerpse Zuid
Waalsekaai 25 - 2000 Antwerpen

Ook interessant om weten
• Je kan voor de deur parkeren op de Gedempte Zuiderdokken. Op het plein is parkeren gratis, aan de zijkanten loop je best de parkeermeters niet voorbij.
• We trakteren je bij aankomst op een sprankelend welkomstdrankje.
• Gratis vestiaire

Tickets
• Party: 19 euro
• Enkel in voorverkoop via de SmartVibes website verkrijgbaar! Be fast, want op = op!
• Neen, je hebt geen lidkaart nodig die avond. SmartVibes huurt Café Local namelijk volledig af voor deze singles only party.
• Er worden geen tickets verstuurd. Je komt na inschrijving op onze guest list terecht. Bij aankomst geef je je naam door dewelke wij op onze guest list afpunten. Wel ontvang je een inschrijvingsbevestiging via email.

Dresscode
Duik in je kleerkast en kies je ultieme party outfit uit. Een sexy jurkje of een net hemd laat een betere indruk na dan T-shirt en sportschoenen...

Schrijf nu in zonder deelname aan het pre-event

Voor inschrijving met deelname aan het pre-event klik hier

2
6
5
2
3
Singles gingen je voor!
HomeKalenderInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen