Ben jij onze nieuwe speeddate event host?

Wij zoeken enthousiaste hosts voor regio Kempen

Lees meer »

13/02 SmartParty: Het Feestpaleis

Vrouwelijk Plaats vrouwen Laatste plaatsen
Mannelijk Plaats mannen Laatste plaatsen

Leeftijd: n.v.t.

vrijdag 13 februari 2015 om 20:00

Prijs: EUR 33

Op onze 2de Valentijn SmartParty ‘Fiesta del Amor' verwachten we opnieuw enkele honderden vrijgezellen van alle leeftijden en uit heel Vlaanderen voor een onvergetelijke avond uit.

Op vrijdag 13 februari wordt het Feestpaleis in Beervelde dé place-to-be. We hebben voor dit event DJ Stewie kunnen ‘versieren' en die gaat voor aanstekelijke muziek zorgen waardoor je de dansvloer niet snel zal willen verlaten. Als opwarmer kan je trouwens ook gratis deelnemen aan onze ‘Fiesta del Amor' dansanimatie. Daar ga je op een ontspannen manier wisselende danspartners al wat beter leren kennen.

Liever wat rustiger aan beginnen?

SmartVibes heeft zoals gebruikelijk een toffe ijsbreker voorzien om een gesprekje aan te knopen. Bij aankomst krijgen de dames een slotje en de heren een sleuteltje. Dit worden je tools om heel de avond vlot aan de praat te geraken. Het is namelijk aan jou om heel de avond lang verschillende sleutel/slot combinaties te proberen om na te gaan of het "klikt". Ga jij na deze avond naar huis met een telefoonnummer en een afspraak voor een eerste date? Jouw Cupido staat mogelijks al op de gastenlijst. Je moet hem/haar alleen nog aanspreken!

En dat is nog niet alles!

Lijkt het je wel leuk om voor het feesten eerst wat contacten te leggen tijdens een hapje en een drankje? Schrijf dan zeker in voor onze overheerlijke walking dinner.
Vanaf 20.00 u tot 21.30 u kan je aanschuiven aan het buffet, waar à la minute overheerlijke paella schotels worden bereid. Je kunt er bovendien à volonté proeven van 3 verschillende paellasoorten (ook vegetarisch). Wil je je voor het feesten in een rustig kader culinair laten verwennen door de paella chefs van restaurant El Bocado, dan moet je ook voor deze walking dinner vooraf inschrijven! Dat kan je hier doen.

Praktische info

Datum
vrijdag 13 februari 2015
Deuren open vanaf 20 u voor walking dinner van 20.00 u - 21.30 u
Deuren open vanaf 21.30 u voor party tot...

Locatie
Feestpaleis
Toleindestraat 20 in 9080 Beervelde
Ruime bewaakte parking en vestiaire voorzien

Voor wie?
Singles only

Tickets
Party: 19 euro
Inclusief walking dinner: 39 euro

Enkel verkrijgbaar in voorverkoop via de SmartVibes website!

Dresscode
Dress to impress! Met T-shirt en sportschoenen maak je vast niet de beste eerste indruk. Party dress en kraagje voor de heren zijn een veel aantrekkelijkere outfit!

2
6
5
2
4
Singles gingen je voor!
HomeKalenderInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen