Ben jij onze nieuwe speeddate event host?

Wij zoeken enthousiaste hosts voor regio Kempen

Lees meer »

10/02 SmartDrink Wijnegem

Vrouwelijk Plaats vrouwen Laatste plaatsen
Mannelijk Plaats mannen Laatste plaatsen

Leeftijd: n.v.t.

vrijdag 10 februari 2017 om 18:00

Prijs: EUR 33

Jawel, de prijs voor deze Smartdrink is wel degelijk juist! Of toch bijna...

Als je dacht dat er een typefoutje in de SmartVibes website was geslopen, ben je helemaal mis. 1 euro is inderdaad de prijs voor deze bijzondere SmartDrink. Alhoewel... Deze SmartDrink is eigenlijk helemaal gratis! Je krijgt die ene euro namelijk ter plaatse terug. Noem het een soort waarborg of een kleine stimulans om ervoor te zorgen dat de happy few die een van onze 100 gegeerde plekjes weten te versieren, ook effectief enthousiast met ons komen meevieren.

Waarom we dit allemaal doen? Simpel! Valentijn is hét feest van de liefde en dus ook hét feest bij uitstek voor SmartVibes.

Wat die ene euro je allemaal oplevert?

Meer dan je op het eerste zicht zou denken! Net zoals op andere SmartDrinks zorgt SmartVibes ook deze keer voor de juiste setting. We verwelkomen je op een gezellige locatie, regelen een interessante gastenlijst vol sympathieke singles en voorzien sfeervolle achtergrondmuziek en zelfs wat handige gespreksstarters. Kortom, wij zorgen voor de juiste "vibes". Jij moet alleen nog je meest stralende glimlach bovenhalen en een praatje maken met iedereen die wel eens jouw Valentijn zou kunnen worden.

Hoe wij je aan de babbel krijgen?

Bij aankomst overhandigen we aan elke dame een slotje en aan elke heer een sleuteltje. Aan jou om zoveel mogelijk sleutel/slot combinaties uit te proberen en te ontdekken of het "klikt". Als het niet alleen tussen jullie klikt, maar het slotje ook effectief opent, dan hebben we bovendien nog een mogelijke life changing attentie voor jullie beiden. Redenen genoeg dus om je slotje of sleuteltje ten volle te gebruiken!

Wat handige weetjes

Gratis inkom
Je betaalt 1 euro boekingskosten bij de inschrijving, maar je deelname aan deze unieke ervaring kan ook helemaal gratis zijn. Deze drink wordt aangeboden in samenwerking met het Wijnegem Shopping Center. Als je je slotje of sleuteltje aan het Smartdrink onthaal weer afgeeft als je na de drink huiswaarts keert, krijg je je gelukseuro namelijk weer terug.

Wanneer
Vrijdag 10 februari van 18:00 tot 21:00 u

Waar
Je kan er echt niet naast kijken. Pal in het hart van het Wijnegem Shopping Center staat een gigantische, knalrode - en afgesloten - Valentijnsbox. Daar vinden deze week enkele special "Valentines" speeddate editions plaats en ook deze drink gaat in en rond deze box door.

Drank
Aan jou om jezelf en je favoriete singles op drankjes te trakteren. Die drankjes zijn trouwens ter plaatse te koop aan courante prijzen.

Be fast or be sorry!
Deze after-work drink is exclusief voorbehouden voor singles. 100 singles om exact te zijn en die 100 plaatsen zijn ongetwijfeld in geen tijd ingepalmd. Enkel snelle beslissers zullen samen met ons op Cupido kunnen klinken in de box!

2
6
5
2
3
Singles gingen je voor!
HomeKalenderInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen