Ben jij onze nieuwe speeddate event host?

Wij zoeken enthousiaste hosts voor regio Kempen

Lees meer »

04/02 Speeddate Valentijns "Box speeddate" in Wijnegem Shopping Center,

Vrouwelijk Plaats vrouwen Laatste plaatsen
Mannelijk Plaats mannen Laatste plaatsen

Leeftijd: 35-45j

Wijnegem Shopping Center
Turnhoutsebaan 5/400
2110 Wijnegem

zaterdag 4 februari 2017 om 17:00

Prijs: EUR 33

Getuigenissen

  • Een identiteit

    “Het was de eerste keer dat ik deelnam. Ik was à la minute wel wat nerveus, maar de avond is heel goed meegevallen. Ik vond dat het heel goed georganiseerd werd en dat er ook duidelijk een identiteit achter de organisatie zat” Annelies - 36j

  • Ik mag ze wel

    “De personen die de speeddates in goede banen leiden zijn altijd zeer vriendelijk, ik mag ze wel!” Cindy - 23j

  • Goed geregeld

    “Op de organisatie heb ik weinig tot niets aan te merken. Van aankomst tot het eind van de Speeddate: alles is heel goed geregeld.” Mieke - 35j

Dit jaar wil je wél meedoen met de Valentijnsgekte!

Te gekke Valentijn speeddates voor singles

Single en geen zin om opnieuw geconfronteerd te worden met een overdaad aan hartjes en allemaal happy stelletjes om je heen? Daar heeft SmartVibes de perfecte oplossing voor! Dit jaar zal je je zelfs met plezier laten meeslepen in het rozenrode feestgedruis. We hebben namelijk enkele bijzondere activiteiten uitgewerkt speciaal voor singles zoals jij, zoals bijvoorbeeld ook de special edition "Box-speeddates" in Wijnegem Shopping Center.

Think outside of the box!

Wijnegem Shopping Center staat ervoor bekend om regelmatig "special events" te organiseren in de ruime hoofdhal van het shopping walhalla. Dat is in de Valentijnsperiode dus zeker niet anders. In de maand februari verschijnt er een gigantische, knalrode box waar singles een bijzondere ervaring te wachten staat. Deze box wordt namelijk onze gelegenheidslocatie voor enkele originele speeddate sessies.

Het principe blijft hetzelfde: je gaat in deze box verschillende leuke singles van ongeveer jouw leeftijd ontmoeten en dat op een plezierige manier. Je gaat immers met elk van hen een kort praatje maken van ongeveer 7 minuten om te ontdekken of het "klikt". Aan jou om achteraf te beslissen of en met wie je verder wil afspreken. Een namiddag vol verrassende ontmoetingen en boeiende gesprekjes heb je sowieso en wie weet loop je deze periode volgend jaar wel samen langs de etalages...

Wat je over deze box speeddates moet weten

  • Je hoeft je geen zorgen te maken. Speeddaten gebeurt altijd lekker anoniem (je verklapt enkel je voornaam en de eerste letter van je familienaam) en de box is ook discreet afgeschermd en zonder inkijk zodat je niet gestoord wordt tijdens je praatjes. Maximale discretie en geen inkijk zijn verzekerd.
  • Voor je deelname aan deze special edition speeddate betaal je uitzonderlijk slechts 19 euro. Daarin zit zelfs een drankje inbegrepen.
  • Je kan enkel deelnemen door vooraf in te schrijven. Opgelet: de beschikbare plaatsen zijn beperkt én fel gegeerd! Best meteen je plekje reserveren dus.
Turnhoutsebaan 5/400, 2110 Wijnegem
2
6
5
2
3
Singles gingen je voor!
HomeKalenderInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen