Ben jij onze nieuwe speeddate event host?

Wij zoeken enthousiaste hosts voor regio Kempen

Lees meer »

03/11 Flirty dancing dansworkshop Carré, 22-40

Vrouwelijk Plaats vrouwen Laatste plaatsen
Mannelijk Plaats mannen Laatste plaatsen

Leeftijd: n.v.t.

maandag 3 november 2014 om 21:01

Prijs: EUR 33

Dansworkshop Flirty Dancing + discotheekbezoek

Al dansend beter contact leggen en flirten

In deze plezierige dansworkshop leer je met creatieve dansoefeningen dé moves aan waarmee je op de dansvloer gemakkelijk contact kan leggen of kan flirten met andere singles. Deze moves kan je nadien alleen of met iemand anders uitvoeren op elk feestje. Vanuit je gevoel bewegen, staat centraal en de workshop zelf belooft pure fun. Ook als je geen getalenteerde danser bent, zal je hier ongetwijfeld amuseren en enkele praktische danspasjes aanleren die je later zeker nog van pas blijven komen.

Het gaat er in deze dansinitiatie niet om of je dans er mooi uitziet, maar wel dat je nieuwe, positieve ervaringen opdoet, dat je je reuze amuseert en dat je contact maakt met anderen.

Dit hebben we voor jou in petto

 

  • Bij aankomst krijg je meteen een glaasje cava Pere Ventura aangeboden.
  • Tijdens de dansworkshop leer je al meteen de andere deelnemers kennen. Ook zij zijn allemaal single!
  • Terwijl jij aan de dansworkshop deelneemt, gaat er op hetzelfde moment elders in Carré een speeddate door met nog eens 20 vrijgezellen. Die komen na de dansinitiatie ook nog even met je kennismaken voor jullie discotheek Carré intrekken om de pas aangeleerde moves in de praktijk uit te testen. Jawel, je inkomkaart (en de parking) voor Carré zijn ook inbegrepen in je inschrijvingsgeld! Je kan dus naar hartenlust verder feesten tot in de vroege uurtjes.

 

Deze workshop wordt u georganiseerd door ICanBe.be in samenwerking met Carré en SmartVibes.

 

Of liever een bijzondere speeddate?

Deze avond heb je keuzes! Je kan voor deze dansworkshop met aansluitend discotheekbezoek kiezen, maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een bijzondere speeddate met aansluitend discotheekbezoek. Meer info over de special speeddate edition vind je hier.

Beide events gaan op hetzelfde moment door, maar achteraf maken de speeddaters wel nog even kennis met de dansers voor jullie allemaal samen verder feesten in Carré. Opgelet: het zijn 2 toffe events, maar je zal moeten kiezen omdat ze tegelijkertijd plaatsvinden én de plaatsen zijn beperkt! Niet te lang wachten om in te schrijven dus!

2
6
5
2
4
Singles gingen je voor!
HomeKalenderInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen